Elazığ

5. Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni İçin Başkan Esmeray’dan Çağrı

Antalya Trafik Kazalarını Önleme Derneği ve Kentine Önem Katanlar Ailesi öncülüğünde, Elazığ Güçlü Medya Ailesi’nin de destekleriyle kadim şehir Elazığ’daki ihtiyaç sahibi çocuklar için anlamlı bir projeye bir kez daha..

5. Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni İçin Başkan Esmeray’dan Çağrı

Antalya Trafik Kazalarını Önleme Derneği ve Kentine Önem Katanlar Ailesi öncülüğünde, Elazığ Güçlü Medya Ailesi’nin de destekleriyle kadim şehir Elazığ’daki ihtiyaç sahibi çocuklar için anlamlı bir projeye bir kez daha imza atılıyor. “Haydi Türkiye, Haydi Antalya, Haydi Elazığ” sloganıyla başlatılan iyilik hareketi kapsamında; yetim, öksüz ve dar gelirli ailelerin çocukları için 5. Geleneksel Sünnet Şöleni düzenlenecek.

4 Yılda 1000’e Yakın Çocuğun Yüzü Güldü

Sivil toplum kuruluşları, dernekler, vakıflar, belediyeler ve iş insanlarının katkılarıyla büyüyen projede, geride kalan 4 yıl içinde 1000’e yakın ihtiyaç sahibi çocuğun sünnet işlemi gerçekleştirildi. Çocukların sünnet kıyafetlerinin temin edildiği ve aileleriyle birlikte unutulmaz bir şölenle eğlendikleri projede şeffaflık ön planda tutuluyor. Organizasyondan faydalanan çocuklar, mahalle muhtarlarının titiz araştırmaları sonucunda belirleniyor.

Başkan Esmeray’dan “Yağmur Tanesi Olun” Çağrısı

Bu iyilik yolculuğunun tamamen Allah rızası için yürütüldüğünü belirten Antalya Trafik Kazalarını Önleme Derneği Başkanı Esat Esmeray, toplumsal dayanışmanın önemine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı: “Herkesin farklı bir hayat hikayesi var. Sanki hepimiz farklı hayatlara dokunmak adına yollardayız. Sorgulamak yerine iyilik, yardımlaşma ve paylaşma adına bu yolculukta birlikte yol almayı tercih etmeliyiz; çünkü iyilik esastır. Gönüllerde güzel bir iz bırakmak, duaların içinde yer almak adına; küçük bir yağmur tanesi dahi olsa herkesi bu anlamlı projeye katkı sunmaya davet ediyoruz. Bugüne kadar destek olan tüm hayırseverlerden Allah razı olsun. Hepimiz faniyiz; güzel bir iz bırakarak bu fani dünyadan göçmek en büyük servettir.”

Kayıt Süreci ve Şölen Detayları

Beşincisi düzenlenecek olan organizasyon için ihtiyaç sahibi ailelerin tespiti devam ediyor. Vatandaşlar, çevrelerinde bulunan ve maddi imkansızlıklar nedeniyle sünnet olmamış çocukları yetkililere bildirebilecekler.

  • Kayıt ve İhbar Hattı: 0507 811 59 23 (WhatsApp üzerinden sözlü veya yazılı olarak kayıt yaptırılabilir)

  • Şölen Tarihi: 26 Ağustos 2026, Çarşamba

  • Yer: Bünyamin Eroğlu Kültür Merkezi / Elazığ

İyilik hareketine destek olmak, bir çocuğun tebessümüne ortak olmak isteyen tüm kurum, kuruluş ve hayırseverler bu anlamlı projeye davetlidir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

methpedia.org plantingdandelions.com https://oncoswisscenter.com/ https://gpszakamion.com/ munich business
https://man1tabalong.sch.id/vendor/ https://man1tabalong.sch.id/img/

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL