Elazığ

Akçakiraz Kültür Mahallesi Muhtarı & Muhtar Adayı Hilmi Aydoğan ile Elazığ’da Güçlü Haber Gazetesi olarak röportaj yaptık. Bizlere, 2019’dan beri yaptığı çalışmaları anlattı.   2019 yılından itibaren yaptığı çalışmalar hakkında..

Akçakiraz Kültür Mahallesi Muhtarı & Muhtar Adayı Hilmi Aydoğan ile Elazığ’da Güçlü Haber Gazetesi olarak röportaj yaptık. Bizlere, 2019’dan beri yaptığı çalışmaları anlattı.

 

2019 yılından itibaren yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler veren Akçakiraz Kültür Mahallesi Muhtarı & Muhtar Adayı Hilmi Aydoğan, “2019 yılından bu yana mahallemizde bir dizi önemli iyileştirme çalışması gerçekleştirdik. Elazığ Caddesi, Belediye ve Okul Sokak’ta asfaltlama çalışmalarımız oldu. Havaalanı, Meydan, Çatal, Çaybaşı Sokak’ta ise parke taşı döşeme işlemi gerçekleştirdik. Bu önemli çalışmaların gerçekleşmesinde büyük bir ekip çalışması söz konusuydu. Başta Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya olmak üzere, Valimiz, Vali Yardımcıları, AFAD Müdürü Osman Bey, İl Özel İdaresi Müdürü Ali Bey, Çevre ve Şehircilik Müdürü ve diğer birim müdürleri büyük destek sağladılar. Ayrıca, Aksa Doğalgaz Müdürü Onur Bey, Aksa TEDAŞ Müdürü Serhat Bey, Telekom Müdürü Kubilay Bey ve Sosyal Yardımlaşma Müdürü de her zaman yanımızda oldular. Onlara şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Yapılan çalışmalardan mahalle sakinlerinin memnun olduğunu belirten Aydoğan, “Gelecekte de mahallemizin gelişimi ve yaşam standartlarının yükseltilmesi adına çeşitli projelerimiz bulunuyor. Bunları zaman içerisinde mahalle sakinlerimizle paylaşacağımızdan emin olabilirsiniz. Mahalle sakinlerimiz, yapılan çalışmalardan oldukça memnun. Yaptığımız çalışmaların mahallede olumlu bir etki oluşturduğunu görmek bize motivasyon sağlıyor. Sürekli iletişim halinde olup, onların beklenti ve önerilerine açık bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve sürdürmeye de devam edeceğiz. Ayrıca bana bu fırsatı veren Elazığ’da Güçlü Haber Gazetesine teşekkür ederim” ifadelerinde bulundu.

Biz de Elazığ’da Güçlü Haber Gazetesi olarak, Akçakiraz Kültür Mahallesi Muhtarı & Muhtar Adayı Sn. Hilmi Aydoğan’a başarılar diliyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL