Güncel

ULUSLARARASI GAZETECİLER CEMİYETİ’NDEN RECAİ GÜÇLÜ’YE ÖDÜL

Bugün düzenlenen “Gençlik Festivali”nde Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanlığı tarafından Elazığ İl Temsilcisi Recai Güçlü’ye yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı ödül takdim edildi. Aldığı ödülden sonra Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel..

ULUSLARARASI GAZETECİLER CEMİYETİ’NDEN RECAİ GÜÇLÜ’YE ÖDÜL

Bugün düzenlenen “Gençlik Festivali”nde Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanlığı tarafından Elazığ İl Temsilcisi Recai Güçlü’ye yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı ödül takdim edildi.

Aldığı ödülden sonra Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz’e teşekkür eden ve kendisine sürpriz olduğunu ifade eden Elazığ İl Temsilcisi Recai Güçlü “Bu çalışmalarımda beni yalnız bırakmayan eşim ve oğlum Ömer Tolga Güçlü ve ekibime teşekkür ederim” dedi.

Protokol konuşmalarıyla başlayan festivalde Recai Güçlü açılış konuşmasını yaptı. Güçlü yaptığı konuşmada; “Gençler bizim geleceğimizdir, onların morallerinin yüksek olması, daha fazla enerji, daha fazla akıl gücünü oluşturmaktadır, bu yüzden biz de gençleri önemsiyor ve gençler için çalışmalar yapıyoruz. Gazetemizde gençlerimizi eğitiyor ve topluma yararlı bireyler olması yolunda kendi tecrübelerimizi aktarıyoruz. Bu vesileyle tekrar tüm misafirlerimize hoşgeldiniz diyor, bir başka yerde, başka festivallerde tekrar sizlerle birlikte olmayı diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Daha sonra söz alan Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz “öncelikle bu festivali düzenleyen Recai Güçlü ve ekibine teşekkür ediyorum. Cemiyetimizin amacı bu tür etkinliklerle hem adımızı yurt içinde ve yurt dışında duyurmak hem de gençlerimizin gireceği sınavlardan önce bir moral kazandırmak” açıklamalarında bulundu.

YORUMLAR (3)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL