Güncel

FESTİVALE GENÇLERDEN TAM NOT…

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Elazığ İl Temsilciliği tarafından düzenlenen “Gençlik Festivali”nde gençler doyasıya eğlendi.    Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Elazığ İl Temsilciliği tarafından Elazığ’ın tarihi, turistik ve doğal güzelliklerinin yurt içine ve..

FESTİVALE GENÇLERDEN TAM NOT…

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Elazığ İl Temsilciliği tarafından düzenlenen “Gençlik Festivali”nde gençler doyasıya eğlendi. 

 

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Elazığ İl Temsilciliği tarafından Elazığ’ın tarihi, turistik ve doğal güzelliklerinin yurt içine ve yurt dışına tanıtımını yapmak ve gençlerimize sınav öncesi moral vermek amacıyla, bugün Sivrice’de bir festival düzenlendi.

Bu festival kapsamında gelen misafirlere çiğ köfte, ayran ve su ikramı yapıldı. Bununla birlikte davetlilerin hoşça bir vakit geçirebilmeleri için, yerel sanatçımız Emrah Güllü’den canlı müzik şöleni oldu.


Katılımcıların Elazığ Merkez’den otobüslerle Sivrice’ye gidişleri ve akşam festival bitiminden sonra da otobüslerle dönüşleri Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Elazığ İl Temsilciliği tarafından sağlandı.

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL