Güncel

DAVETLİLERDEN FESTİVALİ YAPANLARA TEŞEKKÜR…

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Elazığ İl Temsilcisi Recai Güçlü ve ekibi tarafından organize edilen “Gençlik Festivali” coşkuyla geçti.   Festival boyunca etkinliklere imza atan ekibimiz davetlilerimizden konuşma yapmak isteyenleri de sahneye..

DAVETLİLERDEN FESTİVALİ YAPANLARA TEŞEKKÜR…

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Elazığ İl Temsilcisi Recai Güçlü ve ekibi tarafından organize edilen “Gençlik Festivali” coşkuyla geçti.

 

Festival boyunca etkinliklere imza atan ekibimiz davetlilerimizden konuşma yapmak isteyenleri de sahneye davet etti.

Bu kapsamda Yazıkonak Belediye Başkanı Hatif Çadırcı adına katılan Belediye Meclis Üyesi Ramazan Gürbüz davetlilere hitaben yapmış olduğu konuşmasında ” Yazıkonak Belediye Başkanı Hatif Çadırcı adına katıldım. Bu etkinliği düzenleyen Recai Bey’e teşekkür ederim. Bizler de Yazıkonak Belediyesi olarak gençlerimizi önemsiyor ve onlara yönelik faaliyetlerde bulunuyoruz. Bu çalışmaları önümüzdeki süreçte daha da arttıracağız” ifadelerine yer verdi.

Festivalimize iştirak eden Osmanlı Partisi Elazığ İl Başkanı Mücahit Yamanoğlu, “Sınav öncesi siz geçlerimize motivasyon olması açısından bu festivali düzenleyen Recai Güçlü ve ekibine teşekkür ediyorum. Zaten bozuk olan eğitim sisteminde bocalayan siz gençlerimizin biz daima yanınızda olacağız” açıklamalarında bulundu.

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL