Siyaset

SAADET PARTİSİ’NDEN “HOŞ GELDİN RAMAZAN” ETKİNLİĞİ

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanlığı Kadın Kolları tarafından “Hoş geldin Ramazan” etkinliği düzenlendi. Saadet Partisi Elazığ İl Başkanlığı Kadın Kolları kentin en işlek caddelerinden biri olan Hürriyet caddesinde “Hoş geldin..

SAADET PARTİSİ’NDEN “HOŞ GELDİN RAMAZAN” ETKİNLİĞİ

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanlığı Kadın Kolları tarafından “Hoş geldin Ramazan” etkinliği düzenlendi.

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanlığı Kadın Kolları kentin en işlek caddelerinden biri olan Hürriyet caddesinde “Hoş geldin Ramazan” etkinliği gerçekleştirdi. Yapılan etkinlik kapsamında kurulan stantta Elazığ halkına hazırlanan iftariyelik hurmalar ikram edildi.

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanlığı Kadın Kolları tarafından yapılan açıklamada; “Geçmişte hanımların tencereyi kaynatamamaktan ötürü çektikleri sıkıntıları dinlerdik, bu etkinlik de artık beylerin de bu konuda sıkıntılı olduklarını, geçinemediklerini, utanarak bizlerle paylaşmalarını gördük. Bu durum bizleri son derece üzdü. Saadet Partisi Kadın kolları olarak; halkımızın her zaman yanında olduğumuzu, onların sesi olmaya devam edeceğimizi, bu gidişatın halkın iradesiyle değişeceğine olan inancımızı yinelemek istiyoruz. Bir an önce halkın sorunlarının çözülmesi gerektiğini yetkililere hatırlatmak isteriz. Bu vesileyle tüm Elazığ halkının Ramazan-ı şeriflerini kutlar şehrimiz halkımız ülkemiz ve dünyaya saadetler getirmesi temennisiyle saygılarımızı sunarız.” denildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL