Siyaset

KAHVECİOĞLU: “SİYASETİMİZİ SAYGI VE SEVGİ ÇERÇEVESİNDE YAPIYORUZ”

Genel Başkan Meral Akşener’in  Başkanlığında düzenlenen istişare toplantısına Elazığ İyi Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ali Kahvecioğlu da katıldı.   81 İl Gençlik Kolları Başkanları istişare toplantısına katılım sağladılar.  Tüm..

KAHVECİOĞLU: “SİYASETİMİZİ SAYGI VE SEVGİ ÇERÇEVESİNDE YAPIYORUZ”

Genel Başkan Meral Akşener’in  Başkanlığında düzenlenen istişare toplantısına Elazığ İyi Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ali Kahvecioğlu da katıldı.

 

81 İl Gençlik Kolları Başkanları istişare toplantısına katılım sağladılar.  Tüm illere söz hakkı veren Genel başkan Elazığ Gençliği adına Kahvecioğlu’na da söz hakkı verdi.

Kahvecioğlu konuyla ilgili  şunları söyledi;

“Sözlerime başta İl başkanımızın teşkilatlarımızın ve her daim sahada olan genç kardeşlerimin selamlarını iletip bugün bu masada ben olarak değil, Elazığ Gençliği adına biz olarak oturduğumu ifade ettim. Yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi verdikten sonra Genel Başkanımızın sorduğu soruları cevapladım. Tüm illere olduğu gibi Genel Başkanımızın Elazığ’a da ayrı bir sevgisi var hemşerilerimize ve özellikle genç kardeşlerimize selamları vardı. Verimli bir görüşmemiz oldu. Toplantı sonrası iftar programında tekrardan bir araya gelip programımızı bitirdik. Genel Başkanımızın gençlere olan yaklaşımı, sevgisi çok fazlaca gençlerin sorunları yakından takip edip projeler üretmeye çalışıyor. Biz Elazığ İYİ Gençliği olarak da Genel Başkanımızın bana vermiş olduğu görevleri birebir genç kardeşlerime iletip Elazığ Gençliğini İYİ bir noktaya taşıyacağıma inanıyorum. Ramazan ayının ortasına yaklaşmaktayız bu ay birlik ve beraberlik ayıdır. Herkesin ekmeğini bölüşmesi gerektiğini paylaşmayı daha da yaygınlaştırarak yaşaması bilincindeyim. Biz siyasetimizi her zaman sevgi saygı çerçevesinde yaptık yapmaya da devam edeceğiz. Hepimizin ortak noktası Elazığ bu bilinçte.  Siyasetimizi yaptığımız hiçbir değerin şehrimizin önüne geçmediğini ve geçemeyeceğini ifade ediyorum”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL