Siyaset

Gürsel Erol ve CHP Heyeti Bakan Kurum İle Bir Araya Geldi

Elazığ ve Tunceli’nin beklenen depremler öncesinde depreme dirençli kentler haline getirebilmek amacıyla ö çalışma yürüten CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, partisi tarafından oluşturulan deprem grubunun Bakan Kurum ile bir araya..

Gürsel Erol ve CHP Heyeti Bakan Kurum İle Bir Araya Geldi

Elazığ ve Tunceli’nin beklenen depremler öncesinde depreme dirençli kentler haline getirebilmek amacıyla ö çalışma yürüten CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, partisi tarafından oluşturulan deprem grubunun Bakan Kurum ile bir araya geldiğini duyurdu.

CHP tarafından oluşturulan depreme dirençli kentler grubu çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce Elazığ ve Tunceli kentlerini gezerek bir rapor ortaya koyan ve raporu Genel Başkan Özgür Özel’e sunan heyet bu kez Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile bir araya geldi.

Gerçekleştirilen toplantı sonrası açıklama yapan Gürsel Erol, şu bilgileri paylaştı: “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği  Bakanı Sayın Murat Kurum’u, Elazığ ve Tunceli depremi öncesi alınacak tedbirlerin araştırılmasıyla ilgili oluşturulan CHP milletvekili heyetimiz, Çankaya ve Osmangazi Belediye Başkanlarımız ile birlikte ziyaret ettik. Olası deprem risklerini azaltma ve önleme, kentlerimizi deprem dirençli hale getirme gibi başlıklarda yapılması gerekenler başta olmak üzere Bakanlığın yetki ve sorumluluk alanına giren konularda değerlendirmelerde bulunduk. Nazik misafirperverliği dolayısıyla Sayın Bakan’a teşekkür ederiz.”

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

methpedia.org plantingdandelions.com https://oncoswisscenter.com/ https://gpszakamion.com/ munich business
https://man1tabalong.sch.id/vendor/ https://man1tabalong.sch.id/img/

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL