Elazığ

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, partisinin seçim vaatleri kapsamında emeklilere yönelik ramazan ve kurban bayramında ikramiye sözü verildiğini hatırlatarak, Elâzığ’a yapılacak yatırımlar hakkında açıklama yaptı.   CHP Elazığ..

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, partisinin seçim vaatleri kapsamında emeklilere yönelik ramazan ve kurban bayramında ikramiye sözü verildiğini hatırlatarak, Elâzığ’a yapılacak yatırımlar hakkında açıklama yaptı.

 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Milletvekili Erol yaptığı açıklamada partisinin emeklilere yönelik bayram ikramiyesi sözünü hatırlattı. Erol Ayrıca seçim vaatlerindeki Elazığ’a yapılacak yatırımlarla ilgili de konuştu.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol: “13. Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıcdaroğlu’nun seçim bildirgesinde yer alan Ramazan ve Kurban bayramlarında tüm emeklilere asgari ücret tutarında ikramiye verilmesi vaadi, emeklilerin hayat standartlarının yükseltilmesi amacını taşıyor. Seçim vaatlerimizde sadece emeklilere değil, genel olarak Elazığ’ın kalkınması ve gelişmesi için de birçok projeye imza atacağız. Bu projeler arasında, şehirdeki tarım ve hayvancılık sektörlerinin geliştirilmesi, turizm potansiyelinin artırılması, altyapı ve ulaşım konularındaki sorunların çözülmesi gibi birçok konu yer alıyor” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL