Elazığ

İklimlendirme sektörünün lider markası Bosch güneydogu ve doğu Anadolu’da faliyet gösteren toptancı bayisi New Global İnşaat A.Ş ile Elazığ bölgesinde şehir buluşması etkinliği gerçekleştirdi. Büyük ilgi gören etkinliğe Elazığ ve..

İklimlendirme sektörünün lider markası Bosch güneydogu ve doğu Anadolu’da faliyet gösteren toptancı bayisi New Global İnşaat A.Ş ile Elazığ bölgesinde şehir buluşması etkinliği gerçekleştirdi.

Büyük ilgi gören etkinliğe Elazığ ve Çevre illerden cok sayıda doğalgaz firması katılım gösterdi. Bosch’un Dünya’daki çevre ve sürdürülebilirlik projeleri ile ilgili bilgi verilen toplantıda Aynı zamanda geçtiğimiz ay satışa sunulan ve kullanıcılar tarafından büyük ilgi gören Çevre dostu cihazımız olan Bosch Condens 1200 kombi cihazının tanıtımı yapıldı. Uzun yıllardır Manisa ilinde yaptığı üretimler ile sektörel alanda hem ihracat hemde Arge ödülleri olan Bosch Home Comfort Group’un Elazığ ili ve çevresinde New Global İnşaat AŞ firması ile yaptığı ortaklıkla son yıllarda satışlarını arttırarak yüksek bir müşteri memnuniyeti sağladığı toplantıya katılan üst düzey firma yetkilileri tarafından ifade edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL