Uncategorized

GÜNÜMÜZÜN TRENDİ; ABARTILI SİYASET!

Bizler toplum olarak anne, baba, dede, nine, akraba ve hatta kendimizden yaşça büyüklerimize karşı saygı duyarız. Onların yanında bacak bacak üstüne atmaz, yüksek sesle konuşmayız bile… Zira kültürümüz bunu gerektirir…..

Recai GÜÇLÜ
RECAİ GÜÇLÜ

Bizler toplum olarak anne, baba, dede, nine, akraba ve hatta kendimizden yaşça büyüklerimize karşı saygı duyarız. Onların yanında bacak bacak üstüne atmaz, yüksek sesle konuşmayız bile… Zira kültürümüz bunu gerektirir…

Son dönemlerde bütün siyasi parti camiası içerisinde, bu kültürün daha da üzerine çıkılarak, sosyal medyadan bile abartılı bir şekilde kendi liderlerine seslenişleri çok dikkat çekicidir.

Elbette siyasi parti liderlerinin Türk Milleti içerisinde ayrı ayrı bir değeri vardır. Ancak sevgide dahi abartmadan vatan millet menfaatine çalışmalar yapmak daha akıllıcadır.

Bazı sevgiler tehlikelidir. Özellikle yeni yetişen gençlerimize liderleri sevdirirken kullanılan sözlerde dikkatli olunmalıdır.

Oysa biz basın kuruluşu olarak ayrım yapmadan hepsine aynı mesafede yaklaşırız. Hepsinin basın açıklamalarını dinler, gerektiğinde haberini yaparız.

Son yıllarda gençlerimizin siyasete olan ilgileri çığ gibi büyürken, siyaset yapanların bunu göz önünde bulundurarak ağızlarından çıkan sözlere dikkat etmeleri gerekmektedir.

Zira bunlar, topluma örnek olan kişilerdir. Burada ülkenin menfaatlerini düşünerekten sevgi ve saygı çerçevesi içerisinde kırmadan, dökmeden bayram havasında bir seçimi arzulamaktayım. Türk Milleti de bu güzel atmosferi bekliyor.

Ülkemiz için hangisi hayırlı ise, Rabbim onu nasip etsin….

 

Sağlıcakla Kalın…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL