Elazığ

İYİ PARTİ’NİN GİDİŞÂTI

Geçen hafta Pazar günü İyi Parti Elazığ İl Teşkilatı Başkanını seçmek üzere bir kongre düzenlemişti. Bu kongrede mevcut başkan Servet Gürgözeler yeniden seçilerek, hafta içi mazbatasını almıştı. Ancak kongrenin olduğu..

İYİ PARTİ’NİN GİDİŞÂTI

Geçen hafta Pazar günü İyi Parti Elazığ İl Teşkilatı Başkanını seçmek üzere bir kongre düzenlemişti. Bu kongrede mevcut başkan Servet Gürgözeler yeniden seçilerek, hafta içi mazbatasını almıştı. Ancak kongrenin olduğu gün başkanın yaptığı konuşmada dikkatimizden kaçmayan bir vurgu mevcuttu.
“BİZ SAHALARA İNİYORUZ”
Siz bugüne kadar zaten hep sahalarda değil miydiniz Sayın Başkan? İyi Parti’nin son birkaç yıldır sahadaki çalışmalarını takip ediyoruz. Vatandaşlarımızı ziyaret etmeleri, birebir görüşüp sıkıntılarını dinlemeleri, insanlara size değer veriyoruz mesajını iletmeleri, elbette olması gerekenlerden.

Son yıllarda özellikle ilçelere partilerin aday adayları ve il başkanlarının çok büyük bir teveccühü var nedense!… Valla ilçeleri türbeye çevirdiler!

Sayın Gürgözeler: “Haklının hakkını veren insanlarımıza bu ülkede hak yemeyenler var dedirten bir düzen kuracağız” ifadeleri mükemmel.
Ancak Sayın Başkanın bu düzeni açıklaması gerekir. Bu düzenin içinde neler var? Kapalı konuşursa hiç kimse bir şey anlamaz, açıklamaları daha şeffaf olmalı.
Basın olarak, bizler de saha çalışmaları yapıyoruz. Özellikle bu son dönemde, çekirdek kitle haricinde olan vatandaşlarımızın çoğunun kararsız olduğunu görüyoruz. Hangi partiye oy verirsiniz diye sorduğumuzda çekimser kalanlar var. Öncelikle bütün partilerin bunu kırması gerekir. Ekonomik sıkıntıları çözme konusunda çok ciddi anlamda herkes elini taşın altına koymak zorunda.
Bugün Prof. Dr. Mustafa Kemal Atikeler İyi Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. Elazığ’da İyi Parti’den aday adayı olan 2. isim olarak karşımıza çıkıyor. Biliyorsunuz önce de iş insanı Yüksel Ercan İyi Parti’den aday adaylığını açıklamıştı.
Biz bütün aday adaylarını takip ediyoruz ve çalışmalarını izliyoruz. Bu yüzden yapılan doğruları ve yanlışları objektif bir şekilde değerlendirerek, vatandaşlarımıza aktarmayı görev addediyoruz. İlerleyen süreçte elbet bizim görüşlerimizi de bu sayfada bulacaksınız.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL