Siyaset

VEKİL DEMİRBAĞ, AĞIN’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, ziyaretlerini sürdürüyor.    Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bazı bakanlık, kurum ve kuruluşlara ilişkin atama kararları, Resmi Gazete’de yayımlanmış olup yayımlanan kararlara göre Ağın..

VEKİL DEMİRBAĞ, AĞIN’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, ziyaretlerini sürdürüyor. 

 

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bazı bakanlık, kurum ve kuruluşlara ilişkin atama kararları, Resmi Gazete’de yayımlanmış olup yayımlanan kararlara göre Ağın İlçe Kaymakamlığına Burak Yılmaz atanmıştı. Bu kapsamda Milletvekili Zülfü Demirbağ, Ağın İlçe Kaymakamlığına atanan Burak Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Demirbağ, Kaymakam Yılmaz’a yeni görevinde başarılar diledi.

Daha sonra AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, AK Parti Ağın İlçe Başkanlığını ve İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Milletvekili Zülfü Demirbağ; AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi ve Muhtarları ile birlikte AK Parti Ağın İlçe Başkanlığını ve İlçe Teşkilatını ziyaret edip, istişarede bulundu.

 

Öte yandan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Ağın Esentepe Mesut Gencer Camisi’nde öğlen namazını bölgedeki vatandaşlar ile birlikte kıldı.

Ağın Esentepe Mesut Gencer Camisi’nde öğlen namazını kılan Milletvekili Demirbağ, namaz sonrası bölgede bulunan vatandaşlar ile sohbet etti.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Keban İlçesi’nde bir dizi temaslarda bulundu.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ; AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi ile birlikte AK Parti Keban İlçe Başkanı Turgay Toprak, Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı ve İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Milletvekili Demirbağ, Keban ile ilgili projeler hususlarında istişare toplantısı yapıp, vatandaşlar ile bir araya gelerek dertlerini dinledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL