Siyaset

ZAFER PARTİSİ’NDEN BÜYÜK ATILIM…

Zafer Partisi Elazığ İl Başkanlığı, Ümit Özdağ tarafından sığınmacıların ülkelerine geri dönmesi için başlatılan 10 milyon imza kampanyası kapsamında İzzetpaşa Cami karşısında Valilik ek binası yanında stand açarak imza topladı…

ZAFER PARTİSİ’NDEN BÜYÜK ATILIM…

Zafer Partisi Elazığ İl Başkanlığı, Ümit Özdağ tarafından sığınmacıların ülkelerine geri dönmesi için başlatılan 10 milyon imza kampanyası kapsamında İzzetpaşa Cami karşısında Valilik ek binası yanında stand açarak imza topladı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın paylaştığı etkinlikte, sığınmacılar konusunda yaptıkları çalışmaları tüm engellemelere rağmen ısrarla sürdürdüklerini belirten Özdağ, “Suriyelilerin Suriye’ye dönmesi için topladığımız 10 milyon imzayı Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne teslim edeceğiz ama aynı zamanda Suriyelilerin, Afganların ve diğerlerinin Türkiye’de kalmasını isteyen ülkelerin büyükelçilerine vereceğiz. ‘Siz alın, siz besleyin’ diyeceğiz. Kimse Anadolu’yu, Türk milletinin vatanını bütün dünyadan göçenlerin merkezi haline getiremez. Kimse Türk milletinin cebindeki parayla bu göçleri finanse etmesine ve Türkiye’nin bir yıkıma doğru sürüklenmesine destek olmamızı beklemesin” dedi.

“2 GÜNDE 3000 İMZA TOPLADIK”
Zafer Partisi Elazığ İl Başkanı Onur Omrak stand çalışmaları için yaptığı açıklamada, “Elazığ halkı Elazığ’da sığınmacı istemiyor. Çok kısa bir süre içinde partimize yoğun katılımlar oldu ve stand çalışmamızda 2 günlük bir sürede 3000’e yakın imza topladık. Çeşitli illerde engellenen imza kampanyamıza Elazığ halkı sahip çıktı ve standımıza gelen halkımız imza atmak için uzun kuyruklar oluşturdu. Bu vesileyle siz değerli Elazığ halkına teşekkürlerimi iletiyorum. Zafer Partisi olarak Elazığ’ın sorunlarını her zaman her platformda dile getireceğiz. Elazığ artık sahipsiz kalmayacak” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL