Siyaset

VEKİL DEMİRBAĞ PALU VE AKÇAKİRAZ’DA…

Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ Palu’da Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezi inşaatında, Akçakiraz’da ise Altınçevre Caddesindeki asfaltlama Çalışmalarını inceledi. Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ beraberinde Elazığ Belediye..

VEKİL DEMİRBAĞ PALU VE AKÇAKİRAZ’DA…

Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ Palu’da Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezi inşaatında, Akçakiraz’da ise Altınçevre Caddesindeki asfaltlama Çalışmalarını inceledi.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ beraberinde Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Palu Belediye Başkanı Bekir Yıldırım, Palu İlçe Başkanı Hasbi Erginöz, İl Genel Meclis Üyesi Ali Karabulut ve Efrayim Ünalan ile birlikte Palu ilçesinde temaslarda bulundu.  Milletvekili Demirbağ, Başkan Şerifoğulları ve beraberindekiler Palu İlçesinde yapılan Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Milletvekili Demirbağ daha sonra Akçakiraz’a geçerek Yeşilyurt Mahallesi Altınçevre Caddesindeki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’a Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya da eşlik etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL