Elazığ

AĞIN MOTOFEST SONA ERDİ

1-3 Temmuz tarihlerinde Ağın’da düzenlenen Motofest Zafer Döner konseri ve diğer yarışların tamamlanmasıyla sona erdi. Festivalde binlerce kişiyi ağırladıklarını ifade eden Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, destek veren herkese teşekkür..

AĞIN MOTOFEST SONA ERDİ

1-3 Temmuz tarihlerinde Ağın’da düzenlenen Motofest Zafer Döner konseri ve diğer yarışların tamamlanmasıyla sona erdi. Festivalde binlerce kişiyi ağırladıklarını ifade eden Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, destek veren herkese teşekkür etti.

 

Türkiye ve Dünyadan birçok ziyaretçiyi ağırlayan Ağın Motofest’in 3. Gününde büyük bir coşku yaşandı. Pek çok motosiklet markasının çeşitli aktiviteleri, yöresel oyunlar, sahnelenen konserler, motosikletle alakalı temel eğitim ve düzenli sürüş etkinliklerinin düzenlendiği festival sona erdi.

Etkinliklerin ardından festivale katkı sağlayan firma ve isimlere desteklerinden dolayı plaket takdim edildi. Ödül töreni sonrası Zafer Döner sevilen şarkıları ile festivale katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı.

“GÜZEL BİR KAMP OLDU”
Etkinliğe 60 ilden 600’e yakın motorcunun katıldığını ifade eden Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, Kendilerine katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Uslu, “Güzel bir kamp oldu. Rabbim bunun devamını nasip eylesin. Özellikle il jandarma komutanımıza ben şükranlarımı sunuyorum. Konunun başından beri eğitim anlamında da güvenli sürüş anlamında da tüm ekiplerle bize yardımcı oldular sahil güvenliğinde de yardımcı oldular. Sayın valimizin desteği takdire şayandır. Özel idare aracığıyla sahayı 14 günde hazırlamamızda bize destek oldular. İlçe kaymakamımıza şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

“DEVAMLI KULLANILACAK BİR ALAN OLDU BUNUNLA DA GURURLUYUZ, MUTLUYUZ”
Başkan Uslu, kamp yapacak ve yapmak isteyen vatandaşları Ağın’a beklediklerini söyledi. Uslu, “AK Parti İl Başkanımız açılışa katıldı. Açılış günü ilk dışında olduğu münasebetiyle telgrafı ve çelengiyle birlikte bizi destekleyen ilimiz milletvekili sayın Gürsel Erol’a da teşekkür ediyorum. Tüm siyasiler yanımızdaydı tüm hemşehrilerimiz yanımızdaydı, kamu kurum ve kuruluşları yanımızdayız güzel bir etkinlik oldu. Artık bir 150 dönümlük yaklaşık yarım adada buluyoruz bu ada motokampçıların, karavancıların bir alanı ve bunu da kıymetli meclis üyelerimizle 11. Ayın belediye meclisinde tescilledik ve arkadaşlarımızla burayı motokamp alanı olarak ilan ettik. Bu süreçten sonra doğa tutkunlarını yarım ada da hem aileleriyle gerek arkadaşlarıyla güzel bir doğal yaşam alanı haline getireceğiz. Bu süreçten sonra da devamlı kullanılacak bir alan oldu bununla da gururluyuz, mutluyuz. Herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL