Elazığ

GÜÇLÜ: “GENÇLİK FESTİVALİ HEYECANI YAŞIYORUZ”

Elazığ’da Güçlü Haber Gazetesi’nin İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni olan, aynı zamanda Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Elazığ İl Temsilcisi Recai Güçlü Cumartesi günü düzenleyecekleri “Gençlik Festivali” hakkında açıklamalarda bulundu.   ..

GÜÇLÜ: “GENÇLİK FESTİVALİ HEYECANI YAŞIYORUZ”

Elazığ’da Güçlü Haber Gazetesi’nin İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni olan, aynı zamanda Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Elazığ İl Temsilcisi Recai Güçlü Cumartesi günü düzenleyecekleri “Gençlik Festivali” hakkında açıklamalarda bulundu. 

 

Recai Güçlü açıklamalarında şu ifadeleri kullandı;

“Hepinizin bildiği üzere Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Elazığ İl Temsilciliği olarak, Elazığ’ımızda cemiyetin tanıtımını yapmak için 28 Mayıs 2022 Cumartesi Günü Saat: 12’den akşam 19’a kadar Hazar Gölü kıyısında genellikle üniversite öğrencileri olmak üzere “GENÇLİK FESTİVALİ” düzenlenecektir. Festivalimize başlarken Cemiyetimizin tanıtım ve protokol konuşmaları yapılacaktır. Her ne kadar cemiyetimizin tanıtımı olsa da özellikle Sivrice’yi seçmemizin sebebi, hep deprem üssü, hem de bu kadar mağdur olmuş Elazığ’ımızın tarihî ve turistik yerlerini ön plana çıkarmaktır. Tabii ki festivalimize yerel basın haricinde ulusal basın da davetlidir. Bu festivale üniversite öğrencileriyle birlikte İl Protokolümüz de katılacaktır. Festivalimiz boyunca çiğ köfte, ayran ve su ikram edilecektir. Ayrıca davetlilerimizin hoşça vakit geçirmeleri için sanatçımız Emrah Güllü ve sürpriz sanatçılar eşliğinde canlı müzik ziyafetimiz olacaktır. Bunun yanı sıra öğrencilerimizin ve davetlilerimizin Sivrice’ye gidiş dönüşleri otobüslerle tarafımızdan temin edilecektir. Otobüslerin kalkış yeri Kültür Park’taki Fuar alanının karşısıdır. Tüm dostlarımızı da aramızda görmek isteriz.”

YORUMLAR (2)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL