Elazığ

TRAKTÖRCÜLER SİTESİ İNŞAATINDA SONA GELİNDİ

Elazığ Belediyesi, şehrin gelişimine katkı sağlamak amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın şehrin ihtiyaçları doğrultusunda yaptığı projeler arasında yer alan Traktörcüler Sitesi inşaatında sona gelindi…

TRAKTÖRCÜLER SİTESİ İNŞAATINDA SONA GELİNDİ

Elazığ Belediyesi, şehrin gelişimine katkı sağlamak amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın şehrin ihtiyaçları doğrultusunda yaptığı projeler arasında yer alan Traktörcüler Sitesi inşaatında sona gelindi.
Mevcut terminal binası yanında yer alan Traktörcüler Sitesi, toplamda 13.600 m² arazi üzerinde 6.112 m² kullanım alanına sahip olarak inşa edildi.
BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “TRAKTÖRCÜ ESNAFIMIZ TEK ÇATI ALTINDA TOPLANACAK”
Traktörcüler Sitesi’ni kısa süre içerisinde hizmete sunacaklarını ifade eden Başkan Şerifoğulları, “Elazığ Belediyesi olarak vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. 11 Ana Başlıkta 100 Proje’mizin yanı sıra vatandaşlarımızın ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda hareket ederek çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz.  Şehrin ihtiyaçları doğrultusunda yapımına başladığımız Traktörcüler Sitesi projemizin çalışmalarında sona geldik. Traktörcü esnafının daha modern ve konforlu bir ortamda ticaret yapmasına olanak sağlayacak olan Traktörcüler Sitesi ile traktörcü esnafının tek çatı altında toplanmasını amaçlıyoruz.” dedi.
TRAKTÖRCÜLER SİTESİ BÜNYESİNDE NELER OLACAK?
13.600 metrekare arazi üzerinde inşa edilen ve 6.112 metrekare inşaat alanına sahip olan Traktörcüler Sitesi bünyesinde; dükkânlar, kafeterya, mescit, açık otopark alanı, güvenlik binası ve yeşil alanlar yer alacak.  Traktör satışı için tasarlanan dükkânlar kapalı ve yarı açık alan olarak düzenlenecek olup evrensel standartlarda, çağdaş ve çok amaçlı etkinliklere cevap verebilecek nitelikte olacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL