Elazığ

EVSEN AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ…

Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Odası Başkanı Ferhat Evsen: “Geçtiğimiz günlerde şikayet üzerine belediye ekipleri bir esnafı denetlemeye gitti. Ancak  bir esnaf odası başkanı nasıl olur da kolluk güçleri ile birlikte..

EVSEN AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ…

Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Odası Başkanı Ferhat Evsen: “Geçtiğimiz günlerde şikayet üzerine belediye ekipleri bir esnafı denetlemeye gitti. Ancak  bir esnaf odası başkanı nasıl olur da kolluk güçleri ile birlikte kendi üyesi olmayan bir esnafı denetlemeye gider?” dedi.

 

 

Evsen ajansımıza yaptığı açıklamada;

“Periyodik denetimler elbette olacaktır. Ancak bir esnaf odası başkanı nasıl olur da kolluk güçleri ile birlikte kendi üyesi olmayan bir esnafı denetlemeye gider? Doğrusu şaşırtıcı bir durum!…. Bu tür hareket öncelikle etik değil, ben doğru bulmuyorum.  Odamızı itibarsızlaştırma, bizleri çiğnemeye ve pasifize etme amaçlıdır.  Oda başkanının yapması gereken yanına kameraları da alarak bizim üyemizi denetlemeye gitmesi değil durumdan odamızı da haberdar etmesiydi. Show amaçlı olarak kameralarla beraber yanına zabıtaları da alarak denetlemeye giden Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Sayın Cebrail Top bir başkana yakışmayacak hareket sergilemiştir. Sırf topluma şirin görünmek için yapılan bu hareketi tasvip etmiyor ve kendisini odamızı küçük düşürmeye yönelik bu hareketinden dolayı kınıyoruz. Başkanlık makamı kolluk görevi icra edilecek bir makam değildir” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL