Elazığ

HABERİMİZ SES GETİRDİ VE OKULLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI!

26 mart tarihinde özel bir eğitim lisesi olan kolejle ilgili skandal haberleri kamuoyuyla paylaşmıştık. Haberden sonra veliler tarafından telefon yağmuruna tutulduk. Bizler de gereken bilgiyi kendilerine ilettik. Elazığ Valiliği’nin bize..

HABERİMİZ SES GETİRDİ VE OKULLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI!

26 mart tarihinde özel bir eğitim lisesi olan kolejle ilgili skandal haberleri kamuoyuyla paylaşmıştık. Haberden sonra veliler tarafından telefon yağmuruna tutulduk. Bizler de gereken bilgiyi kendilerine ilettik. Elazığ Valiliği’nin bize dönüş yapması ve bu olayla ilgili soruşturma başlatacaklarını söylemesinden dolayı memnun olduk. Daha sonra Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü de bu konuyla ilgili müfettişler atadı.

 

YARI ENGELLİ ÇOCUĞA ŞİDDET
Son yaptığımız araştırmalar neticesinde çok daha kötü iddialarla karşılaştık. Önceki haberimizde yer verdiğimiz karanlık odada yarı engelli bir çocuğun müdür tarafından dövüldüğünü, çocuğun da altına kaçırdığını ve müdürün çocuğa “Veline söylersen seni okuldan atarım” diye tehdit ettiğini tespit ettik. Bu olayın yaşandığına dair elimizde kanıtlar ve şahitlerin ses kayıtları mevcuttur.
ÜÇ YIL ÖNCEKİ REZALET TEKRARLANIYOR MU?
Ayrıca bu okul, 2019-2020 yılında Elazığ’da havacılık okulu açıp velileri mağdur eden daha sonra başkalarının alması sonucu mağduriyeti zor giderilen ilimiz öğrencilerini tekrar mağdur etmek üzere o kişilerin de içinde olduğu bir okul olduğu iddiaları var. Üç yıl önce de başka bir isimle yaşanılan sorundaki okulla da bağı olduğunu öğrendiğimiz ve yeniden Elazığ’a okul açan bu kişilerin amacı yeni mağdurlar mı oluşturmak? Ayrıca 8 ayda meslek lisesine atölye kurmamak niyetin iyi olmadığını gösteriyor.
Eski asgari ücret aldığını yeni asgari ücretten ücret almadığını Milli Eğitim Müdürlüğü’ndeki yetkililere itiraf ettiği için işinden olan öğretmenleri için eylem yapan öğrencilere tekme tokat vurulan bir okula ne işlem yapıldı? Bu soru gibi birçok sorunun cevabını merakla bekliyoruz.
ZAMANI GELDİKÇE ELİMİZDEKİ KANITLARI KAMUOYUYLA PAYLAŞACAĞIZ
Bu konuyla ilgili Elazığ Valiliği’nin ve Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü’nün araştırmaları devam edecektir. Bizim de elimizde bugüne kadar yayınladığımız kanıtlardan çok daha fazlası bulunmaktadır. Bu kanıtları zamanı geldikçe kamuoyuyla paylaşacağız.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL