Elazığ

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN BERAT KANDİLİ MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ramazan ayının habercisi olan bu mübarek gecenin bütün insanlık için hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Şerifoğulları, mesajında şu ifadelere..

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN BERAT KANDİLİ MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ramazan ayının habercisi olan bu mübarek gecenin bütün insanlık için hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Şerifoğulları, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Dua ve şükür ile geçirdiğimiz bu mukaddes geceler bizlerin maneviyatımızı güçlendirmek, gönül dünyamızı sorguya çekmek ve yüce Allah’ın rahmet ve affına mazhar olmak için önemli bir fırsattır. Bir kez daha bu mübarek geceye hep birlikte erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın daha çok kuvvetlenmesi, yeryüzündeki savaş ve zulmün sona ermesi için bol bol dua edelim.

Bu duygu ve düşüncelerle başta hemşehrilerim olmak üzere milletimizin ve tüm İslam âleminin Berat Kandili’ni kutluyor, merhamet ve bağışlanmaya vesile olan bu mübarek gecenin tüm insanlığa huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL