Elazığ

VALİ TORAMAN, BAKAN YARDIMCISI IŞIKGECE’Yİ ve AFAD BAŞKANI SEZER’İ ZİYARET ETTİ

Elazığ Valisi Ömer Toraman, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Hemşehrimiz Ayşe Ayşin Işıkgece ve AFAD Başkanı Yunus Sezer’i ziyaret etti. Toraman, Işıkgece ile Elazığ’daki bitkisel üretim ve hayvancılık projelerini, sezer..

VALİ TORAMAN, BAKAN YARDIMCISI IŞIKGECE’Yİ ve AFAD BAŞKANI SEZER’İ ZİYARET ETTİ

Elazığ Valisi Ömer Toraman, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Hemşehrimiz Ayşe Ayşin Işıkgece ve AFAD Başkanı Yunus Sezer’i ziyaret etti. Toraman, Işıkgece ile Elazığ’daki bitkisel üretim ve hayvancılık projelerini, sezer ile de Elazığ depremi sonrası AFAD iyileştirme çalışmalarını görüştü.

Elazığ Valisi Ömer Toraman, Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu. Vali Toraman, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Hemşehrimiz Ayşe Ayşin Işıkgece ve AFAD Başkanı Yunus Sezer’i ziyaret etti.

Toraman ilk olarak AFAD Başkanı Sezer’i makamında ziyaret etti.

AFAD Başkanı Sezer ve Vali Ömer Toraman, Elazığ depreminin ardından AFAD’ın gerçekleştirdiği iyileştirme çalışmalarına ilişkin görüştü.

AFAD Başkanı Yunus Sezer; “Elazığ Valisi Ömer Toraman Beye nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Kendileri ile Elazığ’da geçtiğimiz yıl meydana gelen deprem sonrası gerçekleştirdiğimiz iyileştirme çalışmalarına ilişkin verimli bir görüşme gerçekleştirdik.” ifadesinde bulundu.

Elazığ Valisi Ömer Toraman ardından Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Hemşehrimiz Ayşe Ayşin Işıkgece ile bir araya geldi.

Işıkgece ve Toraman,Elazığ’da gerçekleştirilmesi düşünülen bitkisel üretim ve hayvancılık alanlarında yapılacak projelerle ilgili görüştü.

Işıkgece ziyarete ilişkin; “Kıymetli Elazığ Valimiz Sayın Dr. Ömer Toraman ile Elazığ ilimizde bitkisel üretim ve hayvancılık alanlarında yapılacak projeler ile ilgili görüşme yaptık. Ziyaretleri dolayısıyla kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde açıklamada bulundu.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL