Elazığ

SİVRİCE’DE KAPALI OLAN 6 KÖY YOLU İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Özel İdare Karla Mücadele Ekipleri, Sivrice’de kapalı olan 6 köy yolunun yeniden ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürüyor Elazığ’da etkili olan yoğun kar yağışı ve tipiden dolayı merkez ve ilçelere bağlı..

SİVRİCE’DE KAPALI OLAN 6 KÖY YOLU İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Özel İdare Karla Mücadele Ekipleri, Sivrice’de kapalı olan 6 köy yolunun yeniden ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürüyor

Elazığ’da etkili olan yoğun kar yağışı ve tipiden dolayı merkez ve ilçelere bağlı köylerin ulaşıma kapalı olan yolları, Elazığ İl Özel İdaresi Karla mücadele ekipleri gerçekleştirdikleri çalışmalarla yenide ulaşıma açmaya devam ediyor.

Yoğun kar yağışının etkili olduğu ilk günlerde kapalı olan 547 köy yolunun 541’i açıldı. Geçtiğimiz gün kapalı olan 9 köy yolu için yapılan çalışmaların ardından 3 köy yolu yeniden açıldı.

Ekipler, kapalı olan 6 köy yolunun daha ulaşıma açılması için çalışmalara devam ediyor. Edinilen bilgilere göre Baskil, Maden ve Kovancılar’da 1’er köy yolunda tekrar ulaşım sağlanırken, Sivrice’de kapalı olan 6 köy yolu için de Elazığ Özel İdaresi Karla Mücadele Ekipleri tarafından yoğun çalışma gerçekleştiriliyor.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL