Elazığ

KÜLLİYE’DE PROTOKOL KRİZİ

Geçtiğimiz günlerde Şehit Polis Fethi Sekin adına Baskil’de Elazığ Belediyesi tarafından yaptırılan külliyede, Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat’ın konuşturulmaması büyük skandal yaşattı.   5 Ocak 2017’de İzmir Adliyesi önünde PKK’nın..

KÜLLİYE’DE PROTOKOL KRİZİ

Geçtiğimiz günlerde Şehit Polis Fethi Sekin adına Baskil’de Elazığ Belediyesi tarafından yaptırılan külliyede, Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat’ın konuşturulmaması büyük skandal yaşattı.

 

5 Ocak 2017’de İzmir Adliyesi önünde PKK’nın saldırısında şehit olan Polis Fethi Sekin adına memleketi olan Baskil’in Doğancık köyünde Elazığ Belediyesi tarafından külliye inşa edildi. Törende Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat protokolde olmasına rağmen, konuşmasına izin verilmedi.

Şehit Polis Fethi Sekin külliyesinin açılışında Elazığ Valisi Ömer Toraman, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Baskil Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz konuşma yaparken, Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat’ın konuşmasına izin verilmeyince, Akmurat Vali’den izin alıp tören alanını terk etti.

Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat’ın konuşma yapmaması hem Şehit Polis Fethi Sekin’e hem de Baskil halkına yapılan büyük bir hakarettir. Buna izin vermeyenler bilsinler ki, Baskil halkının seçtiği birisini daha doğrusu Baskil halkını görmezden gelmiştir. Bu yapılan ayıbı, Elazığ’da Güçlü Haber olarak kınıyor ve bir daha bu gibi ayıpların yaşanmamasını temenni ediyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL