Elazığ

UZMANLARA GÖRE DEPREM RAPORU!

AFAD’a göre Palu’da, Kandilli Rasathanesi’ne göre ise Kovancılar’da saat 00.34’te 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Elazığlı Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür Elazığ’da meydana gelen depremle ilgili açıklama yaptı. Elazığ’ın..

UZMANLARA GÖRE DEPREM RAPORU!

AFAD’a göre Palu’da, Kandilli Rasathanesi’ne göre ise Kovancılar’da saat 00.34’te 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Elazığlı Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür Elazığ’da meydana gelen depremle ilgili açıklama yaptı.

Elazığ’ın Palu ilçesinde saat 00.34’te deprem meydana geldi. AFAD verilerine göre deprem 4.0 büyüklüğünde ve yerin 16.22 km derinliğinde kaydedildi. Kandilli Rasathanesi verilerine göre ise depremin merkez üssü Kovancılar Senova olarak belirlenirken büyüklüğü 4.0 derinliği 5.0 km olarak kaydedildi. Deprem Elazığ merkez olmak üzere çevre illerden de hissedildi.

Depremin ardından açıklamada bulunan Elazığlı Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, “Günaydın. Bu sabah memleketimde 4,0’lık deprem oldu. Yeri Şenova/Kovancılar. Hemşerilerim hemen yazmaya başladılar. Küçük bir deprem, endişeye gerek yok. Daha büyük depreme yol açacağını düşünmüyorum. Kanaatime göre, Bingöl-Palu arası rahatlamış durumda. Geçmiş olsun. Sevgiyle” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL