Siyaset

DEMİRBAĞ, KOVANCILAR’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Kovancılar ilçesinde incelemelerde bulundu. Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar’ı ziyaret ederek ilçede yürütülen yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgiler..

DEMİRBAĞ, KOVANCILAR’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Kovancılar ilçesinde incelemelerde bulundu.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar’ı ziyaret ederek ilçede yürütülen yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Demirbağ Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar’ı Kovancılar ilçe Başkanı Selamı  Sarıpolat’ı Kadın Kolları Başkanı ve İl genel Meclis üyeleri ile birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

İncelemeleri sonrasında değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Demirbağ, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alarak, vatandaşların sorunlarını dinlediklerini söyledi.

Milletvekili Demirbağ ‘’Bugün öğlen sonu itibariyle daha önce de esnaf gezisine başladığımız Kovancılar’da yarım bıraktığımız esnaf kardeşlerimiz ana cadde üzerindeki esnaflarımızı ziyaret ettik. Daha sonra da spor tesislerimizi ziyaret etme imkanı bulduk. Gençlik spor bakanlığı olarak gerekse Elazığ Gençlik Spor İl Müdürlüğü yaptığı güzel hizmetler var. Spor sahası yenilendi ondan sonra şuanda bulunduğumuz gençlik merkezi daha önce yapılmıştı. Gençlerimizin gelip hoşça vakit geçirdiği güzel bir mekan olmuş tabi. Bu tesislerimizi ziyaret ettik. Ben Kovancılar belediye başkanımızı ilçe başkanımıza kadın kolları başkanımıza bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL