Siyaset

YILDIZ: “KOVANCILAR’DA MHP’NİN OYLARI YÜKSELİŞTE…”

MHP Kovancılar İlçe Başkanı Sayın Nihat Yıldız ile bir söyleşi gerçekleştirdik. Bize, parti teşkilatı olarak ilçede yapmış oldukları çalışmaları anlattı.     “GÖREVE GELDİKTEN SONRA OCAK VE KADIN KOLLARI TEŞKİLATLARINI..

YILDIZ: “KOVANCILAR’DA MHP’NİN OYLARI YÜKSELİŞTE…”

MHP Kovancılar İlçe Başkanı Sayın Nihat Yıldız ile bir söyleşi gerçekleştirdik. Bize, parti teşkilatı olarak ilçede yapmış
oldukları çalışmaları anlattı.

 

 

“GÖREVE GELDİKTEN SONRA OCAK VE KADIN KOLLARI TEŞKİLATLARINI AKTİF HALE GETİRDİK”

94 seçimlerinden sonra ilçede ülkücü harekette bir düşme yaşandıktan sonra, şimdi ise ciddi manada sevenlerinin çoğaldığından söz eden MHP Kovancılar İlçe Başkanı Nihat Yıldız, “1975 doğumluyum doğma büyüme Kovancılarlıyım, esnaflık yapıyorum, iş yerlerimiz var, onlarla uğraşıyoruz. 2011 itibariyle ilçe başkanlığı hatta 2009’da eski ilçe başkanımızın, yardımcılığı ve muhasip üyeliği görevini yaptım.
Kovancılar’da 94 seçiminden sonra çok ciddi bir Ülkücü Harekette oy kaybımız oldu. Kovancılar’da 94 itibarıyle hiçbir belediye encümenimiz, bir genel meclis üyemiz bile yoktu. Şimdi bu dönemde bizim 1 tane il genel meclis üyemiz ve 5 tane belediye encümenimiz var. Oyumuzu 2 binden 5 bine çıkardık. Kovancılar’da, Milliyetçi Harekete 94’de ve 2014 seçimlerinde 860 oydan 2019 seçimlerinde 4150 oya yükselttik. Geldiğimiz dönemde, mesela; ilk göreve başladığımızda kadın kolu teşkilatımız ve yapılanma yoktu. Biz göreve geldikten sonra çalışmalarımızla ocak ve kadın kolları teşkilatlarını aktif hale getirdik” ifadelerini kullandı.

“HALKLA VE ESNAFLA İÇİÇEYİZ”

Vatandaşların derdini kendi dertleriymiş gibi düşünerek, bu şekilde çalıştıklarını ve halkın da kendilerine teveccüh gösterdiklerini söyleyen Yıldız, “Kovancılar’da MHP’nin oyları şu an çok ciddi bir şekilde yükseldi. Çünkü halkla ve esnafla iç içeyiz. Her vatandaşın ve her insanın derdini kendi derdimiz gibi biliyoruz ve çalışıyoruz. Buna istinaden bizlere teveccüh gösteriyorlar. 800’den 4.110 çıkan oylarımız oldu. Genelde Kovancılar’da köylerle beraber 1200 oydan 5780 çıkan ciddi bir anlamda oy artışımız var. Şu anda da çok ciddi de teveccüh var. Ayrıca MHP’den ve genel başkanımızdan da ciddi bir teveccüh var” dedi.

“YARIN SEÇİM OLACAKMIŞ GİBİ ÇALIŞIYORUZ”

Seçime tam gaz hazırlandıklarından dem vuran Yıldız, “2023’te MHP’nin oyunun Kovancılar’da ve Türkiye genelinde artacağından eminiz, ama özellikle Kovancılar derseniz, Kovancılar’da ciddi bir artışımız olacak. Çünkü ona göre çalışmalarımız var. Biz yarın seçim olacakmış gibi kadın kolu, ocak, teşkilat, ülkü ocakları ve biz sahadayız devamlı çalışıyoruz. Bütün köylere de hizmetimizi yapıyoruz. Şu an muhtarlarla da diyaloğumuz çok iyi. Köylere de tüm hizmetlerimizi yapıyoruz. Bütün insanlara 7/24 telefonumuz açık, herkes bütün Kovancılar halkı bize ulaşabilir. İhtiyaçları neyi varsa elimizden geldiği kadar teşkilat olarak hepsine de yardım ediyoruz” dedi.

“ELAZIĞ’DA MHP MİLLETVEKİLLERİ OLMASI LAZIM”

İlçede hiçbir hizmetin olmadığını ve yolların sıkıntılı olduğunu dile getiren Yıldız, “Kovancılar’da halkın milletvekillerine karşı çok ciddi manada tepkileri var. Özellikle bu dönem milletvekilleri Kovancıları sahipsiz bıraktı. Çünkü beşine de baktığın zaman beşi de diyor ki; “Kovancıların sahibi biziz”, ama şu an gel gör ki; Kovancılar sahipsiz… Çünkü hiçbir hizmet yok!…Yollarda 2 aydan beri sıkıntı var. Halkın MHP’ye ve Cumhur İttifakı’na verdiği destek Türkiye sevdası… Biz de Cumhur İttifakımıza sonuna kadar destek veriyoruz ve destekliyoruz” dedi.

“MHP GELDİĞİ ZAMAN KOVANCILAR’I GÜLLÜK GÜLİSTANLIK YAPACAĞIZ”

İlçenin bir çok eksiğinin bulunduğunu, ancak bunların giderilmesi için MHP’ye ihtiyaç duyulduğundan bahseden Yıldız, “Öncelikle şunu söyleyeyim; ilçenin eksikleri çok… Elazığ’da MHP milletvekilleri olması lazım…Kovancılar’a sahip çıkacak, yani burada gelip söyleyip de gitmek değil…En büyük sorun şu an; otogarımız yok…Çarşıya gidip gezdiğiniz zaman saat 5-6 gibi otobüste sokakta trafiği kitliyorlar. Bölge hastanesi konusunda çok ciddi bir sıkıntımız var. Geçenlerde belediye başkanımız bir açıklama yaptı, onunda takipçisiyiz… Bu sene ihalesi yapılacak çok sıkıntılı 2023 mart nisan ayında diyorlar. Kovancılar’da sokak aralarında da ciddi manada sıkıntı var. Ama MHP geldiği zaman Kovancılar’ı güllük gülistanlık yapacağız” ifadelerine yer verdi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL