Elazığ

DAĞDÖĞEN: “ELAZIĞ’DA %70’E YAKIN SUYU TEMİN EDEN BİR ŞİRKETİZ”

Dağdöğen Gıda Firmasının sahibi Sayın Şemsettin Dağdöğen ile bir röportaj gerçekleştirdik. Gazetemize, çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.     2000 yılından beri faaliyetlerine devam eden Dağdöğen Gıda Firması’nın sahibi Şemsettin Dağdöğen,..

DAĞDÖĞEN: “ELAZIĞ’DA %70’E YAKIN SUYU TEMİN EDEN BİR ŞİRKETİZ”

Dağdöğen Gıda Firmasının sahibi Sayın Şemsettin Dağdöğen ile bir röportaj gerçekleştirdik. Gazetemize, çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

 

 

2000 yılından beri faaliyetlerine devam eden Dağdöğen Gıda Firması’nın sahibi Şemsettin Dağdöğen, “Dağdöğen Gıda olarak meşrubat şirketimizin kuruluşu 2000 yılında oldu. İlk olarak Elazığ’da meşrubat ve su işine biz başladık. 2000 yılından beri halen daha faaliyetlerimiz devam ediyor. Marka olarak Munzur Suyu ve Doyum Su satıyoruz. Meysu bayiliği ve Beypazarı bayiliği olmak üzere, 4 tane bayilik mevcut. Elazığ’da şu anda %70’e yakın suyu temin eden bir şirketiz. Biz 2000 yılında faaliyete başlamamıza rağmen, 2007 yılında şirketi oluşturduk. Şirketimizde aktif olarak çalışanlarımız şu anda. Yazın 15-20 kişi oluyor, kışın da 10 kişiyle devam ediyoruz” açıklamalarında bulundu.


İLÇELER VE ŞEHİR MERKEZİNE KENDİ ÖZEL ARAÇLARIMIZLA HİZMET VERİYORUZ”

Şirketin son yıllardaki büyümesini çok çalışmaya bağlı olduğundan söz eden Dağdöğen, “Şu anda Munzur, Doyum su ve Meysu olarak Elazığ’da tek bayiyiz, bizden başka kimsede yok. İlçeler ve şehir merkezi de dahil olmak üzere, kendi hizmet verdiğimiz araçlarımızla çalışıyoruz. Toplamda 6 tane aracımız var. 40’a yakın bayimiz var, bizim girmediğimiz köşe bucak yok. Dolayısıyla2019-2020 ve 2021 yıllarında ortalama olarak %25-30 civarı şirketimiz büyüdü. Bu büyümeyi çalışmaya bağlıyorum, çalışıyoruz, koşturuyoruz. Şirket olarak hiçbir zaman bu işe gelmediğimi hatırlamıyorum. Kardeşim ve ben hep buradayız, sürekli işin başındayız” ifadelerine yer verdi.

 

“PANDEMİ DÖNEMİNDE SATTIĞIMIZ ÜRÜNLER İTİBARİYLE YÜKSELİŞ GÖSTERDİK”

Sattığı ürünlerin koronaya iyi geldiğinden bahseden Dağdöğen, “Pandemi döneminde su ve meşrubat çok rağbet gördü. İnsanlar birden sıvıya çok yöneldiler. Özelikle Munzur suyumuzu içtikleri zaman şifa bulduklarını söylediler. Beypazarı’nın koronaya çok iyi geldiğinden bahsettiler, bizi rahatlatıyor dediler. Herkes birbirine tavsiye etti, bu konuyu gündeme getirdiler. Bu sebeple bizde düşüş olmadı, tam tersine yükseliş gösterdik” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL