Güncel

ASRİAD’DAN REKTÖR GÖKTAŞ’A ZİYARET

Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) Elazığ Şube Başkanı Abdulkerim Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Işın Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’a ziyaret gerçekleştirdi. Elazığ sanayisinin gelişimi, nitelikli üretim..

ASRİAD’DAN REKTÖR GÖKTAŞ’A ZİYARET

Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) Elazığ Şube Başkanı Abdulkerim Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Işın Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’a ziyaret gerçekleştirdi.

Elazığ sanayisinin gelişimi, nitelikli üretim ve katma değerli ürün ortaya koyabilmek için akademi dünyası ile iş birliğinin büyük önem taşıdığına vurgu yapan ASRİAD Elazığ Şube Başkanı Abdulkerim Yılmaz; “Üniversitelerin dahil edilmediği sanayi toplumu, olması gereken gelişim seviyesinin gerisinde kalacak ve başarıya ulaşamayacaktır. Bu nedenle üniversitelerimizin; sanayicimiz, üreticimiz ve iş dünyamız için bir yol gösterici olması gerekmektedir ’’ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, “Üniversite-sanayi iş birliği önemli bir temel taş olarak önümüzde durmaktadır. Ülkemizin sürdürülebilir gelişmesi ve büyümesi için üniversite-sanayi iş birliğini daha da güçlendireceğiz. Üniversite olarak bizler de çalışmalarımızla başta ilimiz olmak üzere ülkemizin gelişimine katkı sunma gayreti içerisindeyiz ‘’ dedi.

YORUMLAR (1)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL