Güncel

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN KPSS’YE GİRECEK ADAYLARA ÜCRETSİZ ULAŞIM DESTEĞİ

Elazığ Belediyesi yarın yapılacak olan Kamu Personel Seçme Sınavı’na girecek adaylar, veliler ve sınav görevlileri için ücretsiz ulaşım hizmeti sunacak.     Elazığ Belediyesi otobüsleri,  1 Ağustos 2021 Pazar günü..

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN KPSS’YE GİRECEK ADAYLARA ÜCRETSİZ ULAŞIM DESTEĞİ

Elazığ Belediyesi yarın yapılacak olan Kamu Personel Seçme Sınavı’na girecek adaylar, veliler ve sınav görevlileri için ücretsiz ulaşım hizmeti sunacak.

 

 

Elazığ Belediyesi otobüsleri,  1 Ağustos 2021 Pazar günü ÖSYM tarafından yapılacak olan KPSS’ye gireceklere ücretsiz olacak.

KPSS’ye girecek vatandaşların sınav yerlerine daha kolay ve rahat ulaşımı için Elazığ Belediyesi otobüsleri  1 Ağustos Pazar günü ücretsiz hizmet verecek.

Sınav günü KPSS’ye girecek vatandaşlar sınav giriş belgelerini, sınav görevlileri ise görev belgelerini göstererek belediye otobüslerinden ücretsiz faydalanabilecek.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “KPSS SINAVINA GİRECEK ADAYLARA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları sınava girecek adaylara başarılar dileyerek; “Ülkemizin dört bir yanında sınavda ter dökecek kardeşlerime zihin açıklığı diliyor, her birine gönülden başarılar diliyorum. Allah’ım emeklerini boşa çıkarmasın” dedi.

Başkan Şerifoğulları, 1 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak Kamu Personel Seçme Sınavı sırasında öğrencilerin konsantrasyonlarını bozacak şekilde gürültü yapılmaması konusunda ise vatandaşların daha hassas davranması ricasında bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL