Elazığ

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI…

Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 2020-2021 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni yapıldı.   Atatürk Kültür Merkezi’nde pandemi kurallarına göre düzenlenen mezuniyet törenine, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcısı..

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI…

Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 2020-2021 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni yapıldı.

 

Atatürk Kültür Merkezi’nde pandemi kurallarına göre düzenlenen mezuniyet törenine, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebru Akpınar, Öğretim Üyeleri, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.
Mezuniyet töreninde konuşan Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebru Akpınar, Üniversitenin en köklü fakültelerinden Mühendislik Fakültesinden mezun olan öğrencilere ileriki yaşamlarında sağlık ve başarılar diledi.
Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ise, Mühendislik Fakültesi’nin Üniversite’nin kuruluşunda önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, Elazığ’da yükseköğrenimin ilk başladığı Fakülte olduğunu söyledi.
Prof. Dr. Göktaş, “Mühendislik dünyanın en önemli mesleklerinden biridir. Bu meslek sürekli değişim ve gelişim gösteren meslektir. Mühendislik eğitimi teorik bilgilerin yanında doğrudan uygulamayı gerektiren bir eğitimdir. Bu nedenle pandemi nedeniyle yaklaşık bir yıllık uygulamaya yönelik üniversite eğitiminden yoksun mezun oluyorsanız da biz sizlerin kendinizi geliştirerek bu açığı kapatacağınıza inanıyoruz. Şüphesiz her başarı, öncelikle kişisel çabaların, sıkı ve disiplinli bir çalışmanın ürünüdür” dedi.
Konuşmaların ardından dereceye giren mezun öğrencilere Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ve davetliler tarafından mezuniyet belgeleri ve ödülleri verildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL