Elazığ

MHP İL YÖNETİMİ SİVRİCE’DE

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte Sivrice’yi ziyaret etti. MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver ziyaret sırasında yaptığı değerlendirmede, “Sivrice İlçemizde belediye seçimi yapılalı..

MHP İL YÖNETİMİ SİVRİCE’DE

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte Sivrice’yi ziyaret etti.

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver ziyaret sırasında yaptığı değerlendirmede, “Sivrice İlçemizde belediye seçimi yapılalı yaklaşık iki buçuk yıl oldu, verdiğimiz seçim vaatleri ve verdiğimiz sözlerle ilgili yüzümüzü ağartan, çalışmalar yapan belediye başkanımıza, bu sözlerimizi yerde bırakmadığı için, bu kutlu mücadelenin bir parçası olduğu için, bu mübarek ve kutlu manalar içeren, halka ve Hakk’a hizmet yolunda gayreti için, fedakarlığı için, ayrıca bir kez daha teşekkür etmek istiyorum” dedi.

“1.Etap Konut Uygulamasındaki Yapım Hızı Ve Kalitesi İçin Şükranlarımızı Sunuyoruz”

Işıkver açıklamasının devamında, “Tabii ki Türkiye’nin bütününü ilgilendiren, Türk Milletini ilgilendiren konularda, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ve büyük Türk Milleti’nin güçlü bir gelecek inşa etmesi noktasında güvendiğimiz ve sığındığımız ve de her anlamda siyasi  manada koruduğumuz ve koruyup kollamaya devam edeceğimiz Cumhur ittifakı’ndan münezzeh olarak, yerel de bazı eleştirilerimiz, bazı çekincelerimiz, bazı hususlarda koyduğumuz şerhler var, sosyal, siyasi ve beşeri hayatın içerisinde de bu gibi şerhleri beyan etmeye devam edeceğiz.  Sivrice ile ilgili Sayın Başkanımızın, ilçemizde yapmış oldukları yeni garaj binası ve atölyelerden, ilçemizin su sorununu çözmeye yönelik su deposu yapımlarından, insanmızın temiz suya ulaşabilmesi için asbestli boruların sökülmesi suretiyle inşa ettikleri yeni iletim hatlarından, altyapı ve üstyapı çalışmalarından çok memnunuz, yine Zeytinburnu Belediyesi ile beraber gerçekleştirmiş oldukları ve yakın zamanda hayat bulacağına inandığımız Kültür ve Kongre Sarayı İnşaatı gibi projelerimiz hızla devam etmekte… Bu noktada tabi ki merkezi idarenin de depremin merkez üssü olması hasebiyle pozitif ayrımcılık olarak değerlendirmemiz gereken önemli gayretleri var, özellikle Çevre Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, 1.Etap Konut Uygulamasındaki yapım hızı ve kalitesi için şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Elazığ’a Teşriflerini Bekliyoruz”

Işıkveri, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Elazığ’a gelmesini istediğini belirterek açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Hepimizin gönlünden geçen şudur ki; başta planlandığı gibi, Sivrice insanımızın istediği gibi 2. etabın da aynen 1. etapta olduğu gibi aynı kalitede, aynı hızda ve  aynı yapım kalitesinde nihayet bulmasıdır.  Bu hususta  bakanımızdan istirhamımız olacak, kendisinin Elazığ’a teşriflerini bekliyoruz. Sivrice insanının bu konuda özel bir beklentisi var, TOKİ 2.Etap Uygulamasındaki konut sayısının da başta planlandığı şekilde yapılması noktasında Sayın Bakanımızdan himmet bekleyeceğiz. İçişleri Bakanımızdan da Elazığ’a teşrifleri durumunda bazı beklentilerimiz olacak.  Sayın İçişleri Bakanımızdan da Sivrice Belediyesi ile ilgili ne istemişsek bugüne dek yardımcı olmuştur. Örneğin belediye binasının yapımı hususunda müteşekkiriz.  Başka isteklerimiz ve beklentilerimizde de, örneğin sağlık alanındaki beklentilerimize dahi, İçişleri Bakanımız bizzat devreye girerek verilen bazı sözlerin hayat bulmasına vesile olmuştur. İki bakanımız için de bu durumu defaten hep birlikte müşahede etmişizdir. Yine iki bakanımızdan da Elazığ’ın ve Sivrice’mizin gelişimine katkılarının olacağını düşündüğümüz her konuda yardım istemeye devam edeceğiz.  Bir konuya özellikle temas etmek istiyorum, bir önceki valimiz döneminde inşa edilen macera parkuru ve zipline parkı ve mesire alanına bir gezi düzenledik, mevcut işletmenin şu anki durumu içler acısı, hakikaten istemediğimiz görüntülerle karşılaştık.”

“Sivrice’ye Yeni Bir Vizyon Kazandırmak İçin Hızlı Adımlarla İlerliyoruz”

Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan ise yaptığı değerlendirmede, “Başkanımızla birlikte ilçemizdeki sorunları berber gündeme getirdik. İlimizdeki beklentiler ilimizdeki bürokratlarımızda beklentiler ilçemizin devam eden kentsel dönüşümdeki problemlerimiz bunları gündeme getirdikleri bunları konuştuk.  İl Başkanımızın il genel meclis üyelerimizin partimizin ilçemize gösterdikleri bu ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızda olan bu teşkilat her zaman sorunlarımıza bizimle birlikte koşan  il başkanımız ilçenin Sivrice’nin  bir çok sorununu çözdük çözmeye de devam ediyoruz.  Çok büyükte hizmetlerimiz oldu ilçemize. Bunları tek tek saymak istemiyoruz. Yerinde gezdik inceledik bundan sonra devam edeceğiz. Bundan sonra Sivrice’ye yeni bir vizyon kazandırmak için bu vizyon doğrultusunda hızlın adımlarla ilerliyoruz. Bazı problemlerimiz olsa da İl başkanımızın teşkilatlarımızın desteğiyle aşacağız. Bundan dolayı ben tekrar kendilerine çok teşekkür ediyorum. İl genel meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Çünkü il genel meclis üyelerimiz de Sivrice ile ilgili sorunları yerinde incelediler. Yerinde gördüler onlarda il özel idaresi nezdinde ilçemize destek olacaklar. Bundan dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun diyorum. Hizmetlerimize devam edeceğiz inşallah. Beş sene sonra çok daha güzel çok daha farklı bir Sivrice ile karşılaşacağız. başkanımızdan ve ekibinden. Allah razı olsun diyorum.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL