Elazığ

TORAMAN’DAN MÜJDE…

Elazığ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şevket Toraman, okul servis araçlarının 15 yaşa çıkarıldığını duyurdu.   Konuyla ilgili bir açıklama yapan başkan Toraman, ‘’Okul  Servis  araç yaşları 15 yaşa..

TORAMAN’DAN MÜJDE…

Elazığ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şevket Toraman, okul servis araçlarının 15 yaşa çıkarıldığını duyurdu.

 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan başkan Toraman, ‘’Okul  Servis  araç yaşları 15 yaşa çıkarılmıştır. Tüm esnaflarımıza hayırlı olsun. Bilindiği üzere daha önce yaşanan bu sorunun çözüme kavuşmasıyla ilgili önemli adımlar atmıştık. En nihayetinde girişimlerimiz sonuç verdi ve okul servis araçlarının yaşı 15’e çıkarıldı. Böylelikle 15 yaşına kadar olan servis araçları muayeneden hafif kusurlu olarak geçecek.  İlgili yönetmenlik Resmi Gazete’de yayımlandıktan sonra esnaflarımıza gerekli bilgi paylaşımı tekrar yapılacaktır. Esnaflarımızın mağduriyetlerinin giderilmesi noktasında desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız  Sn. Recep  Tayyip Erdoğan’a, İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu’ya, Federasyon Başkanımız  Sn. Fevzi Apaydın’a ve Türkiye geneli  tüm Şoförler Odası ve Servisçiler Odası  Başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL