Elazığ

ELAZIĞ’IN EN KADİM MİLLETVEKİLİ…

Elazığ Ak Parti milletvekili Zülfü Demirbağ, şehrimizi en fazla temsil eden, şehrimizin sorunlarını gerek mecliste gerekse bulunduğu tüm ortamlarda dile getirerek, şehrimize duyduğu hassasiyet ve derin sevgiyle biz Elazığlıları onure..

ELAZIĞ’IN EN KADİM MİLLETVEKİLİ…

Elazığ Ak Parti milletvekili Zülfü Demirbağ, şehrimizi en fazla temsil eden, şehrimizin sorunlarını gerek mecliste gerekse bulunduğu tüm ortamlarda dile getirerek, şehrimize duyduğu hassasiyet ve derin sevgiyle biz Elazığlıları onure eden kıymetli vekilimizdir.

Saygıdeğer vekilimiz, şehrimizin sosyal ve kültürel gelişimin yanı sıra birçok iş kolunda da gerekli yatırımların yapılması için önemli çabalar sarf ederek, şehrimizin gelişimine büyük katkılar  sağlamıştır. Organize Sanayi Bölgemizde birçok firmamızın açılmasına öncülük etmiştir.

Bunun yanı sıra pandemi döneminde esnaflarımızın ayakta durması için öncü olmuştur ve halkımızın sorunlarını, sıkıntılarını gidermek için çaba göstermiştir. İstanbul Belediye Başkanlığı’nda çalıştığı dönemde Elazığlı çalışan sayısı ile bugüne kadar maddi hiçbir işte adı geçmeyişi ve kim ararsa arasın mutlaka telefona bakması ile vatandaşın sevdiği bir vekildir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL