Elazığ

FIRAT ÜNİVERSİTESİ ISDFS SEMPOZYUMUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI…

Mayıs 2013’te Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölümü tarafından başlatılan ISDFS Uluslararası sempozyumunun 9.’su Fırat Üniversitesi’nin ev sahipliğinde yapıldı.     Mustafa Temizer Konferans Salonunda yapılan çok sayıda davetlinin..

FIRAT ÜNİVERSİTESİ ISDFS SEMPOZYUMUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI…

Mayıs 2013’te Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölümü tarafından başlatılan ISDFS Uluslararası sempozyumunun 9.’su Fırat Üniversitesi’nin ev sahipliğinde yapıldı.

 

 

Mustafa Temizer Konferans Salonunda yapılan çok sayıda davetlinin de çevrimiçi olarak katıldığı sempozyumun açılışına, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Soner Özgen, Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Sempozyum yöneticisi Prof. Dr. Asaf Varol, ISDFS Konsorsiyumuna üye kuruluşlar, Fırat Üniversitesi, Sam Houston Eyalet Üniversitesi (ABD), Gazi Üniversitesi, Little Rock’taki Arkansas Üniversitesi (ABD), San Diego Eyalet Üniversitesi (ABD), Youngstown Eyalet Üniversitesi ( ABD), Hacettepe Üniversitesi, Tirgu Mures Tıp, Eczacılık, Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Romanya (RO), Cavado ve Ave Politeknik Enstitüsü (PT), Balıkesir Üniversitesi, Başkent Üniversitesi, Türkiye Yazılım ve Siber Güvenlik Derneği, HAVELSAN, Lübnan Arap Açık Üniversitesi (LB) ve Singidunum Üniversitesi ile Sırbistan (SRB) kuruluşlarından temsilciler çevriviçi katıldılar.

Düzenlenen sempozyumda Adli Bilişim, Bilgi Güvenliği, Veri Gizliliği, Şifreleme ve Bilgisayar Bilimleri konularında çeşitli bildiriler sunuldu.

Program sonunda katkı ve desteklerinden dolayı Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’a teşekkür plaketi takdim edildi. Plaketi Rektör Göktaş adına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz aldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL