Siyaset

İYİ PARTİ ELAZIĞ’DAN STK ZİYARETLERİ

İYİ Parti İl Başkanı Servet Gürgözeler, Merkez İlçe Başkanı Aygün Akgül ve İl yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Elazığ’da faaliyet gösteren Sivil toplum kuruluşlarına bir dizi ziyaret gerçekleştirerek hayırlı olsun..

İYİ PARTİ ELAZIĞ’DAN STK ZİYARETLERİ

İYİ Parti İl Başkanı Servet Gürgözeler, Merkez İlçe Başkanı Aygün Akgül ve İl yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Elazığ’da faaliyet gösteren Sivil toplum kuruluşlarına bir dizi ziyaret gerçekleştirerek hayırlı olsun dilek ve temennilerinde bulundular.

İYİ Parti Elazığ  İl Başkanı Servet Gürgözeler ve beraberindeki heyet Oda başkanlarını da ziyaret ederek Elazığ’ın ve esnafların problemleri ile sorunları hakkında bilgi paylaşımında bulundular.

İYİ Parti Elazığ  İl başkanı Servet Gürgözeler ziyaretlerine ilişkin yaptığı açıklamada; “Ziyarette bulunduğumuz tüm oda başkanlarımıza bizlere gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz. Şehrimizin ve esnaflarımızın sorunlarını konuşup karşılıklı istişarelerde bulunduk. “Birlikte şehrimize nasıl katkı sunabiliriz”? konusunda elimizi taşın altına koyup en iyisini yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL