Siyaset

İYİ PARTİ’DEN NEVRUZ MESAJI…

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler, Türk kültür coğrafyasında , coşkuyla kutlanan Nevruz Bayramını kutladı.     Başkan Gürgözeler şu açıklamalarda bulundu; “Balkanlar, Ortadoğu, Kafkasya ve Orta Asya’yı kapsayan..

İYİ PARTİ’DEN NEVRUZ MESAJI…

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler, Türk kültür coğrafyasında , coşkuyla kutlanan Nevruz Bayramını kutladı.

 

 

Başkan Gürgözeler şu açıklamalarda bulundu;

“Balkanlar, Ortadoğu, Kafkasya ve Orta Asya’yı kapsayan Türk kültür coğrafyasında, milyonlarca soydaşımızın coşkuyla kutladığı Nevruz Bayramı’na ulaşmış bulunuyoruz.

Yabancı kültürlerin yoğun baskıları ve tesirine rağmen; diline, değerlerine ve geleneklerine sahip çıkarak, kendisini büyük millet yapan hasletlerini nesilden nesile aktarmayı başaran aziz milletimiz için Nevruz, sevinç ve kıvanç kaynağı, köklü bir milli bayramdır.

Baharın başlangıcını temsil eden, Türk’ün Nevruz Bayramı; sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışmanın sembolü olarak yüzyıllardır Türk Dünyası’nın çeşitli noktalarında olduğu gibi ülkemizde de büyük bir coşkuyla kutlanmaktadır. Nevruz’un birleştirici gücüyle; birlik, beraberlik, kardeşlik ve yardımlaşmanın ifadesi olan bizleri bir araya getiren Nevruz’un milletimize sağlık ve mutluluk getirmesini, milli birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olmasını dilerim.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL