Elazığ

VEKİL DEMİRBAĞ’DAN ELAZIĞ’A ZİYARET

Hankendi köyündeki gençlerle bir araya gelen AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, seçimlerini yenileyen oda başkanlarına da hayırlı olsun ziyaretinde bulundu AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Hankendi Köyü gençleri..

VEKİL DEMİRBAĞ’DAN ELAZIĞ’A ZİYARET

Hankendi köyündeki gençlerle bir araya gelen AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, seçimlerini yenileyen oda başkanlarına da hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Hankendi Köyü gençleri ile bir araya gelerek, sohbet etti. Milletvekili Demirbağ,  Cumhurbaşkanı Erdoğan ile siyaset yolculuğunu gençlerle paylaştı.

Gençlerin kendisinde yerinin ayrı olduğunu ifade eden Milletvekili Demirbağ, talep ve önerileri dinledi. Milletvekili Demirbağ daha sonra oda seçimlerini yenileyen sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Milletvekili Demirbağ’ın ilk durağı Lokantacılar Odası oldu..  Başkanı Zülfü Tarhan, elektrik tüketimine gelen zamlarla esnafın zor günler geçirdiğini söyledi. Demirbağ da, ekonomide yaşanılan sıkıntılara değinerek, gıda sektörünün indirimli ürün almaları için girişimlerde bulunduklarını ifade etti.

Milletvekili Demirbağ daha sonra Muhtarlar Dayanışma Derneğini ziyaret ederek, Başkan Murat Gülbasan ile bir araya geldi. Başkan Gülbasan da Milletvekili Demirbağ’ın her zaman kendilerinin destekçisi olduğunu ifade etti.

Vekil Zülfü Demirbağ’ın son durağı ise Anadolu Aslanları Genç İşadamları Derneği oldu. Başkan Ahmet Vefa Kayaoğlu ve yönetimi ile bir süre sohbet etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL