Elazığ

ANTALYA KÜLTÜR MEMUR-SEN BAŞKANI ESAT ESMERAY ELAZIĞ’DA ÇALIŞMALARDA BULUNDU

Antalya Kültür Memur-Sen Başkanı Esat Esmeray, sünnet şöleni için Elazığ’a geldi. Antalya Kültür Memur-Sen Başkanı Esat Esmeray, öncelikle sünnet organizasyonunu yapan Elazığ’da Güçlü Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Uluslararası Gazeteciler..

ANTALYA KÜLTÜR MEMUR-SEN BAŞKANI ESAT ESMERAY ELAZIĞ’DA ÇALIŞMALARDA BULUNDU

Antalya Kültür Memur-Sen Başkanı Esat Esmeray, sünnet şöleni için Elazığ’a geldi.

Antalya Kültür Memur-Sen Başkanı Esat Esmeray, öncelikle sünnet organizasyonunu yapan Elazığ’da Güçlü Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Elazığ İl Temsilcisi Recai Güçlü ile görüştü. Esmeray, sünnet organizasyonunu düzenlediği için Recai Güçlü’ye teşekkür etti ve memnuniyetini dile getirdi.

Aynı zamanda Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Odası Başkanı Ferhat Evsen ile de görüştü. Antalya Kültür Memur-Sen Başkanı Esat Esmeray, Ferhat Evsen’in yeni çıkarttığı kitapla ilgili kendisini tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

Ayrıca Esmeray, “Kadim Şehir Elazığ’da gönülde güzel bir iz bırakmak elimizde, bütün Elazığ’ın yetim, kimsesiz ve yardıma muhtaç çocuklara sahip çıkmaya çağırıyorum. Elazığ her zaman çocuklarına sahip çıkmıştır, bugün de aynı şekilde sahip çıkacağından şüphem yoktur. İnşallah yavrularımıza gerekli hassasiyet gösterilir. Şimdiden yardımcı olan herkesten Allah razı olsun” ifadelerinde bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL