Elazığ Siyaset

TUNCER TURUS BASKİL BELEDİYE BAŞKANI OLARAK GÖREVE BAŞLADI

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde MHP’den Baskil Belediye Başkanı seçilen Tuncer Turus, İl Seçim Kurulu’nda mazbatasını alarak göreve başladı. 31 Mart yerel seçimlerinde Baskil Belediye Başkanı olan Tuncer Turus, mazbatasını..

TUNCER TURUS BASKİL BELEDİYE BAŞKANI OLARAK GÖREVE BAŞLADI

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde MHP’den Baskil Belediye Başkanı seçilen Tuncer Turus, İl Seçim Kurulu’nda mazbatasını alarak göreve başladı.

31 Mart yerel seçimlerinde Baskil Belediye Başkanı olan Tuncer Turus, mazbatasını aldı.

İl Seçim Kurulu’nda mazbatasını alan Başkan Turus, Baskil Belediyesi’ne geçti.

Başkan Turus’u Baskil Belediyesi’nde bir araya gelen teşkilat mensupları ve vatandaşlar yalnız bırakmadı.

MHP İl Başkanı Yunus Bal, Başkan Turus’a hayırlı olsun temennisinde bulundu. Bal, “Biz inandık, projelerimizi hazırladık Baskil’i iyi bir geleceğe hazırlamak için Türkiye’nin gelecek yüz yılına yakışır bir ilçe yapmak için yola çıktık. Tuncer Başkan, Milliyetçi Hareket Partisi’nin belediye başkan adayıydı Milliyetçi Ülkücü Hareketin arkasında dağ gibi durduğu bir adaydı bugün Baskil’imizin Belediye Başkanı. Ben inanıyorum ki bugünden sonra İl Başkanı olarak Milletvekilimiz ve Genel Merkezimiz olarak her zaman yanında olacağız oda artık sadece Milliyetçi Ülkücü Hareketin değil bütün Baskil’in Belediye Başkanı olacak Baskil’i hak ettiği yere getirecek. Bizler ona inanıyoruz, güveniyoruz. Harama el uzatmayacağını, haksızlığa girmeyeceğini biliyoruz belediyenin kapısını halka sonuna kadar açacağını biliyoruz” dedi.

Başkan Turus, günün milat günü olduğunu ifade ederek “helal bir şekilde hizmet etmeyi Allah nasip etsin” dedi. Turus, “Bugün Baskil için Milat olacak. Artık bir çöpünün bile korunacağı, adaletin hükmedileceği Rabbim bana bu makamda bunları yapmayı nasip eylesin. Belediyemizde en iyi hizmetleri yapmayı nasip eylesin helaliyle belediyemize en iyi hizmetleri nasip etsin” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL