Türkiye

Piyasaya yeni çıkan “ ESKİ TOPRAK “ adlı hikayeler kitabı ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan güçlü kalem, başarılı Yazar Cebeli YERLİKAYA ile yeni kitabına dair konuştuk.   Edebiyat dünyasındaki başarılı..

Piyasaya yeni çıkan “ ESKİ TOPRAK “ adlı hikayeler kitabı ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan güçlü kalem, başarılı Yazar Cebeli YERLİKAYA ile yeni kitabına dair konuştuk.

 

Edebiyat dünyasındaki başarılı çıkışları ve istikrarlı çizgisiyle adından sıkça söz ettiren başarılı Şair-Yazar, güçlü kalem Cebeli Yerlikaya, en son üç yıl önce çıkarmış olduğu denemeler kitabı Elena’dan sonra birkaç gün önce piyasaya yeni çıkan kitabı “ESKİ TOPRAK” ile okuruna yeniden merhaba dedi. Beş ayrı hikayenin bir arada yer aldığı “ ESKİ TOPRAK” adlı hikayeler kitabı ile bir hayli iddialı olan başarılı Yazar Cebeli Yerlikaya, bu kitabı toplumsal sorunları dikkate alarak ve sosyal sorumluluk kaygısını ön planda tutarak kaleme aldığını, toprağın, çiftçinin yoksul taşra insanın yaşamlarına dikkat çekmek istediğini, toprağın ne denli kıymetli olduğunu insanlara yeniden hatırlatmak amacı güttüğünü ifade ederek, yaşamın bu yönüne dikkat çektiğini belirtti. Toplum hassasiyeti yüksek bir yazar olduğunu bir kez daha bizlere ispat eden Yazar Cebeli Yerlikaya, özellikle yeni nesillerin bu kitaptan bolca istifade etmesi tavsiyesinde bulundu. Kitaba ulaşmak, imzalı almak isteyenlerin sosyal medya hesaplarından yazara ulaşmaları yeterli. Bizler de başarılı Yazar Cebeli Yerlikaya’yı tebrik ediyor, sonsuz başarılar diliyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL