Türkiye

Antalya Kültür Memur-Sen İl Başkanı Esat Esmeray, Antalya’da çocuklara ve gençlere yönelik yapmış olduğu sosyal çalışmalarla hem gençlerimizi uyuşturucudan uzak tutmayı başarırken hem de bir Elazığlı olarak göğsümüzü kabartmaktadır. Antalya..

Antalya Kültür Memur-Sen İl Başkanı Esat Esmeray, Antalya’da çocuklara ve gençlere yönelik yapmış olduğu sosyal çalışmalarla hem gençlerimizi uyuşturucudan uzak tutmayı başarırken hem de bir Elazığlı olarak göğsümüzü kabartmaktadır.

Antalya Kültür Memur-Sen İl Başkanı Esat Esmeray, Antalya’da çocuklara ve gençlere yönelik futbol faaliyetleri yaparak uyuşturucudan uzak tutmayı başarırken, askıda simit, depremzede çocuklara tarihi yerleri gezdirme ve öğretme gibi pek çok çalışmalarla Antalya’da başarılı işlere imza atan ve bir Elazığlı olarak takdir edilen birisidir.

“GENÇLERİMİZİ VE ÇOCUKLARIMIZI UYUŞTURUCUDAN KURTARMAK İÇİN ELİMİZDEN GELEN ÇALIŞMALARI YAPIYORUZ”
Antalya’da çocukları ve gençleri uyuşturucudan uzak tutmak için yapılan futbol müsabakaları hakkında açıklamalarda bulunan Antalya Kültür Memur-Sen İl Başkanı Esat Esmeray, “Gençlere ve çocuklara sahip olalım! Herkesi semtine, okuluna, mahallesine sahip olmaya davet ediyorum. En İyi Polis Annelerdir. Kötü alışkanlıklar gençlerimizi mutlu etmez. Bundan dolayı gençlerimizi futbola teşvik etmek için çalışmalar yapıyoruz. Bir de TFF’ye seslenmek istiyorum. Yabancı futbolcu yerine gençlerimiz, çocuklarımız tercih edilsin. Türk futboluna yeni bir misyon ve vizyon kazandırmak adına yola çıkılsın. Türk Milli Takımının Başına Yerli Hoca tercih edilmelidir. Tüm futbolseverlerin düşüncesi bu şekilde diye yorumluyorum. Türk futbolunun rekabet gücünü ve marka değerini arttırmak için hep birlikte çalışalım Kültür Memur-Sen Ailesi olarak kendi evlatlarımıza, hocalarımıza destek ve katkı verelim. Zaten bundan sonraki çalışmalarımızda da yine gençlerimize ve çocuklarımıza destek vermeye devam edeceğiz. Ne olursa olsun uyuşturucuyla mücadeleyi sürdüreceğiz” ifadelerinde bulundu.

“MİLLETİMİZ BU SIKINTILARDAN ALNININ AKIYLA ÇIKACAKTIR”
Depremzede çocuklarla ilgili çalışmalar yaptıklarını belirten Esmeray, “Ben aynı zamanda tarihi bir mekan olan Mevlevihane görevlisiyim. Depremzede çocuklarımıza tarihi mekanımızı anlatmak, onların tarih bilgisini, atalarımızın yaşadıkları yerleri göstermeyi kendimize görev addediyorum. Bundan dolayı okullarımız ortaklaşa yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde, çocuklarımıza tarih bilincini aşılamamız gerektiğini düşünüyorum. Zaten çok büyük bir deprem yaşadık. Allah bir daha böyle felaketleri bu milletimize ve vatanımıza yaşatmasın. Biz de kendi imkanlarımız dahilinde yapabileceğimiz katkıları sağlamak adına çalışmalarımızı yürütüyoruz. Herkes kendi imkanı ölçütünde çalışmalar yaparsa, bu sıkıntılarımızı tamamen gidermiş oluruz. Milletimiz yüzyıllar içerisinde nice sıkıntıları, zorlukları atlatmış bir millettir. Bu sıkıntılardan da alnının akıyla çıkacağından hiçbir şüphem yoktur” açıklamalarında bulundu.


“ASKIDA SİMİT KAMPANYASIYLA YARDIMA MUHTAÇ İNSANLARIMIZA DESTEK OLUYORUZ”
Yardıma muhtaç kişileri düşünerek ortaya çıkan “Askıda Simit” kampanyasıyla ilgili açıklamalarında bulunan Antalya Kültür Memur-Sen İl Başkanı Esat Esmeray, “Gönülde yer almak iyilik, yardımlaşma, paylaşma ve de dayanışma ile olur. Malum her gün birçok insan işe giderken hızlıca karnını doyurmak için simit alıyor. Simit alıp gidiyor aması var maalesef bir iki adım önünde kaldırımda, parkta, durakta vs. oturmuş yardıma muhtaçlarımız var. Bunları görmezden gelmeyin. Kültür Memur-Sen Ailesi olarak, bu projeyi şu ana kadar devam ettiriyoruz. Hamdolsun destek ve katkı sunan kim varsa ölmüşlerine rahmet diliyoruz. Bizler küçük de olsa yağmur tanesi olabiliyorsak ne mutlu! İnsanlar zor durumda toplumsal dayanışma, paylaşma, yardımlaşma çok güzel şeylerdir. Bu gibi yardımlaşmaları daha da yaygın hale getirmemiz gerekiyor. Askıda Simit Gerçek ihtiyaç sahiplerine sunulmak üzere hizmete devam edeceğimizi belirtmek isterim” dedi.

Elazığ’ı ziyaret eden Esmeray, öncelikle Güçlü Haber gazetemizi, daha sonra gazetemizin İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni, aynı zamanda Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Elazığ İl Temsilcisi Recai Güçlü, İş İnsanı Yahya Temizer ve gazeteci Nuri Saatçi ile birlikte Kanal 23’e ve Kanal Fırat’a ziyaretlerde bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL