Elazığ

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Elazığ 2. Sıra Milletvekili Adayı Abdullah Akın, Elazığ genelinde seçim çalışmalarına devam ediyor. Ziyaretleri kapsamında hem vatandaşlar hem de esnaflar ile bir araya gelen CHP Milletvekili Adayı..

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Elazığ 2. Sıra Milletvekili Adayı Abdullah Akın, Elazığ genelinde seçim çalışmalarına devam ediyor. Ziyaretleri kapsamında hem vatandaşlar hem de esnaflar ile bir araya gelen CHP Milletvekili Adayı Akın, Baskil ilçesinde esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek onların sorun ve taleplerini dinledi.

 

CHP Milletvekili Adayı Akın ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamada: “Baskil ilçemizde devlet hastanesi var ama kan tahlil cihazı yok, kadın doğum doktoru yok, teçhizat yok sağlık ocağı mertebesindedir. Yine  tarımsal sulamalar yapılmamış, yem fiyatları pahalı, tarım ve hayvancılık çökmüş bundan dolayı ilçede nüfusun çok azaldığını görüyoruz. Gençlerimiz işsiz, kötü alışkanlıklara karşı savunmasız durumdadır. Tüm bunları biz inşallah düzelteceğiz. Baskil’e en az 2 bin konut, acilen yeni dükkanlar, üretim tesisi ve ücretsiz güneş enerjili tarımsal sulamalar yapacağız. Hastanelerini ve eğitim sistemlerini tam donanımlı hale getireceğiz. Baskil’e tüm yatırım ve hizmetleri getireceğiz. İşte o zaman ilçemiz kalkınacak, nüfus geri gelecek, bura artık gerçek anlamda bir ilçe haline gelecek.” İfadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL