Elazığ

İYİ Parti Elazığ Teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. İYİ Parti Elazığ teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi törenle hizmete açıldı. Valilik karşısında yer alan Seçim İletişim Merkezi’nin açılışına il..

İYİ Parti Elazığ Teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İYİ Parti Elazığ teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi törenle hizmete açıldı.

Valilik karşısında yer alan Seçim İletişim Merkezi’nin açılışına il ve ilçe yöneticileri, milletvekili adayları ve çok sayıda partili katıldı.

“TÜRKİYE 14 MAYIS’TA TÜM YANLIŞLIKLARA DUR DİYECEK”

İYİ partinin kurulduktan sonra çok kısa süre içerisinde büyüdüğünü söyleyen İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı Yüksel Ercan, 14 Mayıs’ta İYİ Parti sandığa giderek tüm yanlışlara cevabını vereceğini ifade etti. Ercan, “İYİ Parti yanlışlara ve keyfi yönetimlere bir tepki olarak halkın vicdanında doğmuş ve siyasi parti hürriyetini kazanarak yine halkımızın gönlünde yer etmeye başlamış bir siyasi harekettir. İYİ Parti kurulduktan sonra çok kısa bir süre içerisinde büyüdü ve yüzde 20’lere varan bir oy oranına ulaştı. 14 Mayıs’ta sadece yeni bir yönetim seçmeyecek Türkiye 14 Mayıs’ta yozlaştırılan kurumlar, bozulan adalet sistemi ve tüm yanlışlıklara dur diyecektir” dedi.

“TÜRKİYE ÖNEMLİ BİR SEÇİM SÜRECİNE GİRMİŞTİR”

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı Abdulkerim Eflatun, Türkiye’nin önemli bir seçim sürecine girdiğini belirterek millet ittifakının 14 mayısta iktidar olacağını söyledi. Eflatun, “Büyük bir mücadele vererek çıktığımız bu yolda sayın genel başkanımızın tüm engellemelerine sağman partimizi bugüne kadar getirmiş olması elbette sizlerin desteği ve gücüyle olmuştur. Dünde buradaydık bugünde buradayız yarında burada olacağız. Türkiye önemli bir seçim sürecine girmiştir. Bu süreçte ya tek adam rejimine devam edeceğiz ya da parlamenter sisteme geçişe evet diyeceğiz. Biz evet diyen tarafta olacağız kazanan tarafta olacağız. İYİ Parti Millet İttifakı ile birlikte hareket ediyor inşallah 14 Mayıs’ta Millet İttifak’ı iktidar olacak Sayın Kılıçdaroğlu da Cumhurbaşkanı olacak” dedi.

“SEÇİLDİĞİMİZ TAKTİRDE MECLİSE GİTTİĞİMİZDE SORUNLARINIZI DİLE GETİRECEĞİZ”

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı Şenay Aladağ Demirel,  seçildikleri taktirde haklı talepleri sonuna kadar gerekli mercilere ileteceklerini söyledi. Demirel, “Ülkemiz ne yazık ki çok zorlu, ağır bir süreçten geçiyor. Doğal afetler, yaşanmış olan geçmişten buyana devam eden ekonomik zorlu koşullar ne yazık ki meclise göndereceğimiz milletvekilleri için ince eleyip sık dokumamız gerektiğini zorunlu hale getirmiştir. Bizler seçildiğimiz taktirde meclise gittiğimizde el kardıran, el indiren pasif bir milletvekili olmayacağız, sorunlarını dile getireceğiz gerekirse ilgili bakanlıkların önünde çadır kuracağız, haklı taleplerinizi sonuna kadar direteceğiz, isteyeceğiz. Haklı taleplerinizi söke söke alacağız seçilsek de seçilmesek de iyiler kervanında her daim yürüyeceğiz” dedi.

“ELAZIĞ’I BU HAREKETE DAHİL EDECEĞİZ”

Hedeflerinin iki milletvekili çıkarmak olduğunu söyleyen İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı İrfan Sönmez, milletin,  hakkını ve hukukunu savunacaklarını dile getirdi. Sönmez, “Şimdi bir yola çıktık açık ve net söylüyorum biz bu kadar değiliz biz Elazığ’da 40 biniz, 50 biniz, 60 biniz. Hedefimiz iki milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığını almaktır. Akdimize sadığız. Kur’an’ın bir çok yerinde akdinize sahip olun diyor. Bizde paydaşlarımızla yaptığımız akdimize sadığız hem kendimizi anlatacağız hem de beraber olduğumuz insanların bugün iktidarın değişimine katkı sunmaları için gerekeni yapacağız. Ev ev, gönül gönül dolaşacağız ve Elazığ’ı bu harekete dahil edeceğiz. Ben ve arkadaşlarım burada taahhüt ediyoruz beni zaten Elazığ yeterince tanıyor ben aklıma yatmayan bir şeyde baş eğmem sizde baş eğmeyin. Milletimizin hakkını, hukukunu savunacağız baş eğen değil baş eğdiren olacağız. Ayrımcılık yapmayacağız seçildiğimiz taktirde artık İYİ Parti yok Elazığ’ın tamamını İYİ Partili gibi düşünecek hepsinin problemlerine koşacağız” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL