Elazığ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel ve CHP Elâzığ Milletvekili Gürsel Erol, seçimlerde, iktidar olmaları halinde Türkiye’ye huzur ve refahı getireceklerini söyledi. Elazığ’a gelen CHP Genel Başkan..

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel ve CHP Elâzığ Milletvekili Gürsel Erol, seçimlerde, iktidar olmaları halinde Türkiye’ye huzur ve refahı getireceklerini söyledi.

Elazığ’a gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ile birlikte kameralar karşısına geçerek, iktidar olmaları halinde yapacakları çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, iktidara geldiklerinde depremzede vatandaşlardan para almadan deprem konutlarının teslim edeceğini söyledi.

Adıgüzel, Gürsel Erol’un Elazığlıları meclis kürsüsünde yalnız bırakmadığını belirterek: “biz iktidara geldiğimizde söz verdik sözümüzü tutacağız, depremzedelerden 1 kuruş almadan binalarını teslim edeceğiz. Bugün yolsuzlukların en üst safhada olduğunu görüyoruz bununla birlikte ilk 100 günde israfı bitireceğimizi bununla birlikte, emeklinin, çiftçinin öğrencinin sorunlarına hızlı şekilde çözüm üreteceğiz. 26. Ve 27. Dönemde Gürsel Erol ile birlikte çok önemli çalışmalar yaptık. Gördüm ki Elazığ’ın sesini duyuran tek vekil vardı oda Gürsel Erol. Depremden sonra bütün kamu kaynaklarının seferber edilmesi için CHP’nin hareketlendirilmesi için yine diğer bütün süreçlerde Elazığlının hakkını korumak için kürsüyü çok güzel kullandı ve Elazığ’ı bir gün yalnız bırakmadı. Buraya gelirken genel başkanımızla görüştüm sizlere selam söyledi Elazığ 1 değil 2, 3 milletvekili çıkartsın bende sözümün arkasındayım dedi.biz hep birlikte sorunları çözeceğiz Gürsel Erol’da Elazığlıların en güçlü sesi olacak” dedi.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Elâzığ için vaatleri olduğunu söyledi.

Erol,  Kılıçdaroğlu’nun Elâzığ ziyaretinde müjdeler vereceğinin altını çizerek: “28. Dönem hem ilimiz hem de ülkemiz için çok önemli. Bu dönem Elazığ’a katacağı değerler var. genel başkanımızın Elazığ ile ilgili çok önemli 2 vaadi var. bunlardan birisi 20 yıllık AK Parti hükümetleri döneminde Elazığ’a verilmeyen bir bakanlık hakkının partimiz tarafından verilmesi var. Genel Başkanımız 8 Mayıs’ta Elazığ’a geldiğinde belki de bakanlığı ve bakanın ismini açıklayacak. İkincisi Elazığ’da 25 bine yakın TOKİ konutu yapıldı. 15 bin konutluk da ihtiyaç var. bu konutların geri ödemesinde ödeme başladığında Elazığ ekonomisini olumsuz etkileyecek. Sosyal hukuk devletinden kaynaklı bu konutların borçlandırarak yapılması değil Genel Başkanımızın vaadi konutlardan 5 kuruş alınmayacak herkesin tapusunu kendisine teslim edeceğiz bir borçlanma korkusuyla yaşamayacak. 8 Mayıs’ta sanıyorum programlar örtüşürse Sayın Ali Babacan ve Sayın Temel Karamollaoğlu da katılacak. Orada hem TOKİ konutlarıyla ilgili sözü açıklayacak hem de Elazığ’ın bakanını açıklayacaklar. Bu iki müjdenin de hayırlı olmasını diliyorum. Elazığ’ın bizim bakanlığımızla ilgili bir beklentisi vardı herkesin beklentisi Gürsel Erol’du ama tabi parlamento aritmetiği açısından milletvekillerinden bakan yapılmamasına yönelik bir karar alındı ama önümüzdeki süreçte bizimde yine kamu parlamento içerisinde önemli görevlerimiz olacak. Bu görevlerde kamu hizmetlerinin buraya gelmesinde daha etkili olacak” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL