Elazığ

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimler ve partisinin adayları ile ilgili Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş açıklamalarda bulundu. Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, partisinin 14 Mayıs seçimlerinde başarılı..

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimler ve partisinin adayları ile ilgili Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş açıklamalarda bulundu.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, partisinin 14 Mayıs seçimlerinde başarılı bir sonuç alacağını ifade etti. Partisinin milletvekili listesini değerlendiren Başkan Ateş, Yeniden Refah Partisi milletvekili listesinin şehrin umudu ve tercihi olduğunu dile getirdi.

“ELAZIĞ’DA EZBERLERİ BOZACAĞIMIZA İNANIYORUZ”

Yeniden Refah Partisi olarak aday belirleme aşamasında hassas bir çalışma ortaya koyduğunu ifade eden Başkan Ateş, “Partimiz Cumhur ittifakının bir mensubu olmakla birlikte kolayı seçmemiş,  kendi logosu ve adayıyla seçimlere girme cesaretini göstermiş ve bu yönüyle tabanın ve seçmenlerin takdiri kazanmış bir partidir. Bir çok parti, kendi misyonunu, logosunu ve kurumsal kimliğini yok sayıp başka bir partinin şemsiyesi altına sığınıp meclise girme çıkara dayalı bir yol ve yöntem izlerken, Milli Görüş’ün tek temsilcisi olan Yeniden Refah Partisi, kendi varlığını ret ve inkar eden böylesi bir zillete düşmemiş, kendi logosu ve adaylarıyla seçimlere girme kararı alarak onurlu ve şahsiyetli bir duruş sergilemiştir. Milletvekili aday listemizde yer alan ve birbirinden değerli beş arkadaşımız ile birlikte seçimlerden başarılı sonucu olacağımıza ve Elazığ’da ezberleri bozacağımıza inanıyoruz. Listesini beğenmeyen ya da başka bir partinin logosuna evet mührü basmaya davet edilen kesimlerin partimize yönelimlerinden de anlıyoruz ki 14Mayıs Yeniden Refah’ın zaferiyle sonuçlanacaktır. Bu vesileyle partimizin listesinde yer alan çok değerli milletvekili aday arkadaşlarımızı tebrik ediyor ve birlikte başarı hikayesi yazacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL