Elazığ

Elazığ Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı ve iş insanı Mahsum Oğuzhan, depremden etkilenen vatandaşlarımız için duyduğu üzüntüyü ve Elazığ’ın 11. afet bölgesi ilan edilmesini ifade etti.   Elazığ Küçük Sanayi..

Elazığ Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı ve iş insanı Mahsum Oğuzhan, depremden etkilenen vatandaşlarımız için duyduğu üzüntüyü ve Elazığ’ın 11. afet bölgesi ilan edilmesini ifade etti.

 

Elazığ Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı ve İş İnsanı Mahsum Oğuzhan yaptığı açıklamada, “Başta Tüm Türkiye’nin başı sağ olsun. Acımız çok büyük, hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yararlarımıza da acil şifalar diliyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından, 10 ilimiz genel hayata etkili afet bölgesi olarak ilan edildi. Elazığ’da bir binamız yıkıldı. Biri polis memuru olmak üzere, 2 vatandaşımız hayatını kaybetti. Bunun haricinde Elazığ Valiliği’nin açıkladığı 93 adet binamızın ağır hasarlı olduğu tespit edildi. Bu sebeplerden dolayı Elazığ’ın da 11. il olarak genel hayata etkili afet bölgesi ilan edilmesini Sayın Cumhurbaşkanımızdan talep ediyoruz” ifadelerinde bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL