Elazığ

Elazığ Belediyesi koordinesinde düzenlenen 14 araçlık gıda, ısınma ve giyim yardımları Malatya’da ki depremzedelere ulaştırıldı.   Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları geçtiğimiz gün, “Vakit birlik olma vakti” diyerek Elazığlı vatandaşları..

Elazığ Belediyesi koordinesinde düzenlenen 14 araçlık gıda, ısınma ve giyim yardımları Malatya’da ki depremzedelere ulaştırıldı.

 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları geçtiğimiz gün, “Vakit birlik olma vakti” diyerek Elazığlı vatandaşları depremden etkilenen illere gıda, ısınma ve giyim yardımında bulunmaya davet etmişti. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın yardım kampanyasına da Elazığlı vatandaşlar destek verdi.

Bu kapsamda Elazığ Belediyesi koordinasyonunda Fuar Alanı ve Kongre Merkezi, Doğukent Hayır Çarşısı olmak üzere iki toplanma noktalarına teslim edilen giyecek, gıda ve ısıtıcı yardımları ile birlikte 14 araçlık malzeme Malatya’ya ulaştırıldı. Başkan Şerifoğulları gönderilen yardımlarla ilgili yaptığı açıklamada, “Kardeş şehrimiz Malatya’mızdaki vatandaşlarımıza giyecek, gıda ve ısıtıcı yardımlarımızı ulaştırmak üzere 14 aracımızı yola çıkardık.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL