Siyaset

Baskil’de CHP’ye Katılan Kadın Üyelerin Rozetlerini Merkez Kadın Kolları Genel Başkan yardımcısı Ayten Gülsever Hanımefendi taktı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Baskil İlçe Başkanı Naim Odabaşı, “Diğer partilerde..

Baskil’de CHP’ye Katılan Kadın Üyelerin Rozetlerini Merkez Kadın Kolları Genel Başkan yardımcısı Ayten Gülsever Hanımefendi taktı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Baskil İlçe Başkanı Naim Odabaşı, “Diğer partilerde istifa edip gelip CHP’ye üye oluyorlar. Baskil’de CHP oylarını en az üç katına çıkaracağız. Baskil’de Gürsel Erol çok seviliyor. İnşallah iktidar olduğumuzda yerelde de Belediye’yi kazanacağız. Ayrıca çok gizli oylarımız var. Hatta AKP ilçe yönetiminden dahi bize oy gelecek. Allah yar ve yardımcımız olsun. Bu vesileyle Genel Başkan yardımcısına, Elazığ Kadın Kolları Başkanına, yöneticilerine ve partimize katılan üyelerimize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Üye rozetleri takıldıktan sonra CHP Genel Başkan Yardımcısı, CHP Elazığ Kadın Kolları Başkanı, CHP Baskil İlçe Başkanı ve yönetim Şehit Fethi Sekin’in kabrini ziyarette bulunup, dua ettiler. Daha sonra Baskil Esnafına ziyaret gerçekleştirdiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL