Elazığ

HAÇLILARIN KUYRUK ACISI!

Eğer bugünkü haberleri takip ettiyseniz,  ülkemizdeki bazı konsoloslukların (İngiltere, Hollanda, Fransa, Belçika, Almanya ve İsviçre) def…p gittiğini, “pardon” kapattıklarını görmüşsünüzdür. Kapatma nedenleri de çok manidar. “Güvenlik Koşulları” Asıl sizin bulunduğunuz..

HAÇLILARIN KUYRUK ACISI!

Eğer bugünkü haberleri takip ettiyseniz,  ülkemizdeki bazı konsoloslukların (İngiltere, Hollanda, Fransa, Belçika, Almanya ve İsviçre)

def…p gittiğini, “pardon” kapattıklarını görmüşsünüzdür. Kapatma nedenleri de çok manidar. “Güvenlik Koşulları”

Asıl sizin bulunduğunuz yerlerde bizler güvende değiliz. Sizin gibi gvr.lar “pardon” yabancılar hayatımıza karışmasa, güzel ülkemizin iç işlerine bulaşmasa, memleket daha yaşanılır hale gelecek.

SİZİN OLDUĞUNUZ YERDE terör var, kaos var, her türlü pislik var. Ülkemizi mahvettiniz, çocuklarımızı, gençlerimizi kendinize benzetmeye çalışıyorsunuz, bunda kısmî de olsa başarılı oldunuz.

Şimdi seçim yaklaşıyor ya, hemen bir panik havasıyla ülkeyi batırmaya çalışıyorlar. Ama biz iktidarıyla, muhalefetiyle aynı gemideyiz, sakın bunu unutmayın. Herkes birbirini eleştirebilir, neticede siyaset dili bu.. Ama ülkemizin güvenliği söz konusu oldu mu, orada durun bakalım.. “Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için” oluruz.

Sizlere bir anekdot aktarsak nasıl olur?

Güzel ülkemin güzel insanları…

Kurtuluş Savaşı zamanında TBMM’de eğer olur da Yunanlılar Ankara’ya gelirlerse meclisi Kayseri’ye taşırız söylemi vardı. Kayseri’yi de işgal ederlerse, o zaman kadınlarımızı, çocuklarımızı ve yaşlılarımızı dağlara götürür, biz de geri döner savaşırız. Eğer ölürsek dağlarda yaşayan çocuklarımız büyüyüp ileride ülkemizi kuracak ve intikamımızı elbet alacaklardır, diyerek bu vatanı kurdular. Yarın ne olacağız diye düşünmeden vatan için millet için canlarını vermeye hazırlardı.

İşte biz böyle dünyayı karşısına almış ve dize getirmiş dedelerin torunlarıyız…

Gidene güle güle, canları cehenneme…

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL